Administrator Evo Opublikowano 22 Lutego 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Znacie jakiś produkt który będzie wyglądał zarówno dobrze na oponach jak i czarnych plastikach ? Fajnie by było zaoszczędzić troche kasy na dwóch różnych dressingach,jeśli można kupić jeden
Wrobel Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Ja mam Chemical Guys New Look Trim Gel, ale jeszcze nie miałem okazji używać.
Marco Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Zależy na jakim efekcie Ci zależy-gloss czy mat. Jeśli to drugie to świetny jest Smartdressing. Możesz tez wypróbować nowość od Megsa+Ultimate protector.
Łukasz Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Możesz tez wypróbować nowość od Megsa+Ultimate protector. Dokładnie to Ultimate Protectant i to samo chciałem napisać
kuflik Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Megsa+Ultimate protector. chodzi o ultimate protectant?
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2010 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 Chciałbym jak najbardziej efekt połysku uzyskać. Do opony idealnie wygląda Endurance Megs'a,ale podejrzewam że nie sprawdzi się na plastiku. CarSpa ma w swojej ofercie dressing Liquid Extreme Shine od Chemical Guys,ale nigdzie nie znalazłem zdjęć po użyciu tego produktu. Ultimate Protectant Na MOLu ludzie piszą że do opon się średnio nadaje, głównie do plastików wew. i zew.
Rekomendowane odpowiedzi