golden0282 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Witam , przyjechało do mnie kolejne autko na odświeżenie . Obecny właściciel kupił je jakieś 4-5 miesięcy temu , stwierdził , że brakowało mu blasku wiec oddał je w ręce lokalnych valeterów . Jak sam napomniał strasznie zdziwił go stan lakieru po dwóch czy trzech myciach , w związku z tym postanowił pomimo sporej odległości oddać je w moje ręce . Mycie / dekontaminacja Szampon -Posidon Unique / ADBL Pro Piana -Zeus Unique Deironizer - Vampir ADBL 1:1 Tar Remover - Vasco prewash / Concept tar remover Środek do opon - Truck Uniqe 1:10 Glinka- BH Medium APC - ADBL Suszenie - fluffy / kompresor 50 l Lakier Rotacja 1 Koch HC / Futro flexipads , 2. Koch HC / Bialy NAT 3. Czerwony NAT/ Antihologram Silicone remover Koch IPA 1:1/ Tac intensive oil cleaner Williams Dresingi : Plastiki - Aphrodite Opony - Reflect auto care Felgi Sonax wheel sealant Szyby CGP/Ipa Gtechniq G5 Wnętrze APC Dionysus Pranie Nielsen Extra NAP / Nielsen low Foam Dressingi :PB Natural look Szyby : Polytop Stan Przed Prawdziwy stan przed Zdjęć z mycia i dekontaminacji nie mam , czas zobaczyć co na stan lakieru mówi słońce Wnętrze nie było bardzo zapuszczone , chociaż czystym też trudno było by je nazwać , niestety zdjęć z wnętrza mam jak na lekarstwo Przyszedł czas na najważniejsze Spotkałem się z opinią , że bez użycia kombinacji polish nie da się zrobić lakieru , Poniżej zdjęcia po 1 przejeździe futrem + Koch HC > 1 przejździe Białym Natem + HC > lakier trzykrotnie wymyty zmywaczem Kocha i Tac oil zero . Antihologram poradził sobie z tymi hologramami bez problemu . Auto prawie gotowe , czas sprawdzić jak to wyszło , smalec na oponach jeszcze nie dotarty Dziękuję za uwagę
-patrick- Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 ile Ci zeszło? no i dlaczego nie ma środka po wypraniu najbardziej lubię oglądać właśnie zdjęcia środka poza tym, jak zawsze - świetna praca!
golden0282 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2016 ile Ci zeszło?no i dlaczego nie ma środka po wypraniu najbardziej lubię oglądać właśnie zdjęcia środka poza tym, jak zawsze - świetna praca! Około 25 -27 godz . Po robocie jest 3 fotki wnętrza po , ale faktycznie można przeoczyć . Dzięki
MirekGTS Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Piękna robota . Szkoda że dziś tak mało na drogach jest takich kolorowych samochodów, wszystko srebrne i grafitowe.
Błaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Dobra robota Też bym chciał zrobić jakieś autko w czerwonym kolorze. Na razie mam przesyt niebieskiego i granatowego a taki czerwony uni byłby miłym urozmaiceniem
Rekomendowane odpowiedzi