ma_ko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Ponieważ od lat szukałem takiego cuda i jest zamówiłem i mam pytanie czy ktoś już na tym pracuje? Testował ktoś? (zamówiłem długą, trzeba poczekać) Czy lepsza długa końcówka czy krótsza ze wzgledu na precyzję "pracy"? Jakie wrażenia??
kaskra1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Też się interesuje. Niestety w Polsce w sprzedaży dopiero kwiecień-maj. Wiem że w carok mieli na testach więc możesz do nich walić z pytaniami. Skąd brałeś i jaki pieniądz?
ma_ko Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Brałem w Holandii pieniądz jak wszędzie, różnice 20-30 EU tyle że można sporo "gratisów" dostać i jak się policzy jest OK. Mam vat EU więc
bulikcbr Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Brałem w Holandii pieniądz jak wszędzie, różnice 20-30 EU tyle że można sporo "gratisów" dostać i jak się policzy jest OK. Mam vat EU więc Nie wszyscy wiedzą jaki to pieniądz ?Chyba po to jest to forum aby dzielić się takimi informacjami ?
Rekomendowane odpowiedzi