michalbce Posted April 8, 2016 Report Posted April 8, 2016 Chcę troszkę powiększyć i uzupełnić swój zestaw do autka po ostatnim sezonie. Szampon: Obecnie korzystałem z truskawki od SG i nie miałem na co narzekać, chętnie spróbował bym czegoś nowego, myślałem nad Unique Poseidon, może jakaś inna ciekawa propozycja z waszej strony za rozsądne pieniążki Glinka: ValetPRO Blue Traditional Clay Bar, autko nie było jak do tej pory glinkowane IPA APC: Nilsen Cyclone Usuwanie smoły: Prickbort Usuwanie osadów metalicznych: SG Iron Off Dresing do wnętrza: Unique Hestia Mycie kół: K2 Roton obecnie posiadam NW: Rain-X Myślałem też o zabawie z UC + http://www.pielegnowacauto.pl/aplikator ... color.html ale nie wiem czy efekt końcowy mnie nie rozczaruje po ciężkiej pracy, gra warta świeczki czy sobie ten proces odpuścić i kupić dzieciakom słodycze Cleaner lub AIO: tu mam dylemat, chcę troszkę przykryć co nieco i żeby w sezonie letnim poleżało ten miesiąc, myślałem nad Cherry Glaze, SRP, Soft99 Micro Liquid Compound Set Dark & Metallic, całkowicie zdam się na wasze opinie, może już ktoś próbował więcej środków i podpowie co lepsze. Wosk: Do tej pory korzystałem z Fk hi temp 1000p, chętnie wypróbuję coś nowego, nie chcę się przywiązywać do jednego wosku więc duże puchy odpadają, tu jest wybór między FK 2685 Pink Wax, coś może z DJ ale to chyba długo nie poleży na AIO lub 1z Einszett Hartglanz Fibry, wiadra i separator, słoneczka, pędzelki i inne takie już posiadam więc się nie rozpisuje więcej. Z góry dzięki za pomoc i wasze podpowiedzi, może ktoś z was przerabiał już ręcznie twardy lakier w podobnym kolorze. Czekam na wasze opinie.
qubsone90 Posted August 11, 2016 Report Posted August 11, 2016 Ja kupiłem Autoglyma SRP i na to planuje położyć DoDo Blue Velvet. Wcześniej oczywiście mycie, prickbort i vampire a potem Glinka. Dam znać jakie efekty )
Recommended Posts