Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Lakiernicy niech zajmą się lakierowaniem ;) Takie jest moje zdanie. Nie widziałem jeszcze, żeby jakikolwiek super środek na bazie PTFE robił cuda.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Słyszałem dobre opinie na temat tego produktu i widziałem na samochodach u znajomego, sam mam zamiar go zastosować.

634102 Nie widziałem jeszcze, żeby jakikolwiek super środek na bazie PTFE robił cuda.

Gdyby jednak ktoś miał doświadczenie z nakładaniem tego produktu to bardzo proszę o podzielenie się tymi informacjami :)

Swissvax też ma PTFE:

http://sklep.swissvax-detailing.pl/inde ... -50ml.html

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nałożyłem :D Prosta aplikacja - mega wyciąga kolor. Super kropelkuje - 3h po aplikacji jeździłem w bardzo mocnym deszczu, poźniej wjechałem do garażu i osuszyłem powietrzem po ciśnieniem. Samochód był czyściutki :)

Opublikowano

Z tym jest trochę problem, bo produkt jest dobry i mało znany. Ja kupiłem na oficjalnej stronie normfest. Cena około 250zł/500ml. Na samochód średniej większości poszła mi 1/4 opakowania.

Czekam do niedzieli (bo przez tydzień nie można myć) i myję na bezdotyku, zobaczymy czy się domyje. Położyłem też na felgi. Znajomy mówił, że rok wytrzymuje, tak jak piszą na opakowaniu :)

Opublikowano

A na stronie producenta tylko na firmę można kupić...

3 mycie już za mną (agresywne na bezdotykach) i efekt jak świeżo nałożony (od początku stoi pod chmurką) :D Połysk jest świetny, mimo tego, że nie było polerki, kropelkowanie perfekcyjne :)