Błaszu Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2016 W wersji xc są dodatkowo srebrne ramki halogenów i listwa pod zderzakiem. Za 500 złotych udało się pomalować bardzo dobrze i elementy zderzaka w kolorze i srebrne elementy. W gratisie pomalowane zostały obudowy lusterek ale o nich pisałem już wcześniej.
OWN Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Super robota! Fajnie zrobiony bagażnik.
jbiz Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Masz zdjęcia jak wyszedł środek po praniu?
Błaszu Opublikowano 29 Marca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 jbiz, Zdjęcia z wyczyszczoną wykładziną są, co prawda tylko z okolic kierowcy ale tam jak zawsze brudu jest najwięcej. Doraźnego prania nie robiłem - jest też o tym informacja w opisie. OWN, Lubię robić zaczeskę na wykładzinie, zwłaszcza jeżeli są ku temu warunki. O wiele estetyczniej wygląda i efekt wow jest większy
Ekranduzy Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Super robota ale i super auto, niezły robi odjazd pewnie z tym motorem
Błaszu Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Ładnie się odpycha ale i ładnie pijebliżej 20 litrów niż 10... Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Ekranduzy Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Jeśli już kogoś stać na takie auto, to pewnie i stać go żeby zatankować.. My możemy jedynie popatrzeć
Błaszu Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Zapomniałem dodać że pije dużo ale gazu Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
shinekamcar Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 W jakim stężeniu urzywales nielsen nap low foam do podlogi i podsufitki
Błaszu Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2016 stężenia takie jak producent zaleca. do wykładziny mogło pójść troszkę wyższe z wiadomych względów
domel1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 A tak z ciekawości, na ten kolor lakieru, jaki wosk byłby "dedykowany"? W tym sensie, czy ten lakier można zaliczyć do lakierów jasnych czy ciemnych? 1. Czy ze stajni SOFT99 zastosować wosk dark czy light? I jaka będzie różnica na tym konkretnie lakierze jak zastosujemy wosk do ciemnych lakierów a jak do jasnych? 2. Na tym kolorze lakieru jaka kombinacja produktów najlepiej wydobędzie połysk lub efekt lustra, oczywiście po korekcie lakieru. 3. Czy KoG, Kiwami czy Authentic Premium? A może coś z PB np.: ? 4. A politura na ten kolor lakieru? np.: Poorboy’s World White Diamond lub EX-p? Oczywiście mam na myśli efekt a nie trwałość.
Błaszu Opublikowano 11 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Ten lakier jest zdecydowanie ciemny. Moim zdaniem dużej różnicy nie zauważysz między woskiem dla ciemnych/jasnych lakierów. Pytania na forum już się przewijały i to nie raz. Polecam lekturę forum. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
mateeusz_sz Opublikowano 12 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Czym wykonałeś takie paski w bagażniku ? Próbowałem twarda szczotka ale nie za bardzo na ciemnej wykładzinie.
Błaszu Opublikowano 12 Września 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2016 Czasami wykładzina jest z materiału na którym zaczeski nie widać albo słabo ją widać. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi