MsMajor Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Hej, witajcie. Czy spotkał się ktoś z tematem elektronicznego zabezpieczenia antykorozyjnego w autach? Testował ktoś? Coś?
werty51 Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Też jestem ciekaw bo widziałem to kiedyś na Alledrogo i nie wierze że to ma prawo działać..
cortezo87 Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Skojarzyło mi się odrazu z magicznymi magnetyzerami paliwa
C0rvette Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Kiedyś miałem takie cudo w e36 kupioną na graty. I powiem Ci że posiadała dużo rdzy .
MsMajor Posted March 20, 2016 Author Report Posted March 20, 2016 Kiedyś miałem takie cudo w e36 kupioną na graty. I powiem Ci że posiadała dużo rdzy . no bo to w zupełności rdzy nie wyeliminuje, tylko ma ją w pewnym stopniu ograniczyć. stosuje się to z powodzeniem na jachtach, tu macie więcej info: http://stop-korozji.com/ temat stary, a mało popularny niestety
ManiekRS Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Coś podobnego chyba montowali kiedyś w nowych Polonezach- nazywało się to bodajże Rust Evader
Recommended Posts