Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kilka razy korzystałem z usług firmy autotesto - sprawdzają samochody w całej Polsce za opłatą - od około 250 do 450 w zależnosci od opcji, którą wybierzesz. Raz przejechałem sie dalej oglądać BMW E30 cabrio w "stanie salonowym bez grama rdzy" i straciłem cały dzień na przejażdżkę i zobaczenia śmietnika na 4 kołach. Od tego momentu korzystałem tylko z usług tej firmy. Byłem zadowolony z tych raportów a jestem dosyć dociekliwy i lubię szukać dziury w całym. Nigdy nie wiesz czy "forumowicz" zna sie na samochodach i czy to co dla niego jest "ładne" dla Ciebie niekoniecznie takie bedzie. W przypadku takiego rodzaju firm także nie masz pewności kto to ogląda ale dostajesz raport w którym obiektywnie, bez żadnych emocji jest wszystko opisane oraz masę zdjęć. Dodatkowo ktoś sie pod tym podpisuje wiec w razie czego masz możliwość dochodzenia swojego przy umoczeniu kasy albo straty czasu.