Ravenous Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 Efekt powala szczególnie te skóry po doczyszczeniu, ale i korekta niczego sobie tym bardziej zważywszy na fakt że już mało lakieru zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Jaka konkretnie maszyna robiles korekte ? super robota ! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateeusz_sz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A ja mam pytanie co do dywaników, jak uzyskałeś te kozackie paski ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario88 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Dobra robota Mimo cienkiego lakieru ,doprowadziłeś auto do świetnego stanu Miło się oglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błaszu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 A ja mam pytanie co do dywaników, jak uzyskałeś te kozackie paski ? Dobre szczotkowanie załatwia sprawę Jaka konkretnie maszyna robiles korekte ? super robota ! Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Jeszcze wtedy miałem tylko małego kraussa DA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak70 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 @Blaszu model 5800s ? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błaszu Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 @Blaszu model 5800s ? Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gaj3c Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 efekt koncowy daje rade jest czysciutko tak jak powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upperhill Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 fajne Dodane po 7 sekundach: podoba mi sie bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi