Partner forum robert_motogo Opublikowano 29 Lutego 2016 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 Z radością i wielkim zaszczytem informujemy, że firma MOTOGO została oficjalnym dystrybutorem marki Fireball w Polsce! Wszystkie dostępne produkty znajdziecie na http://www.sklep.motogo.pl ! Fireball No.1 Detailing Solution
Strus Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2018 Możecie powiedzieć kilka słów o Ultimate Nano Coat ? Jaki jest % SiO2 ? Jaka jest realna trwałość ? Czy jest to produkt typu Tac System Moonlight ? Znalazłem wątek na forum także nie było pytania Z trwałością tak sobie
michal_motogo Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 Trwałość Nano Coat, to około 6 tygodni, natomiast jest to okres zależny od użytkowania zabezpieczonej powierzchni. Jak na produkt, o takiej łatwości aplikacji i w takiej cenie, to całkiem nieźle 😊. Podkreślamy, że wygląd samochodu po zabezpieczeniu z użyciem Ultimate Nano Coat to niesamowite wrażenia estetyczne!
Strus Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2018 Wziąłem ultimate wax na próbę. Lubię sobie popsikac. Chcę go z Water Goldem zestawic bo cenowo to samo
michal_motogo Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Będzie nam bardzo miło, jeżeli po użyciu podzielisz się z nami swoimi spostrzeżeniami
Strus Opublikowano 16 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2018 Użyłem Łatwa aplikacja, praktycznie, przetrzyj zapomnij, zapach raczej chemiczny choć delikatny, praktycznie nie daje przyciemnienia. Połysk, kropelkowanie i zrzut wody bardzo zbliżony do Water Golda. Po lewej Fireball, po środku Prostaff
Strus Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2018 Muszę wycofać info o braku przyciemnienia. Na lakierze po korekcie przyciemnia całkiem fajnie
Rekomendowane odpowiedzi