Błaszu Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Mateusz_1991, Już pisałem - pasta polerska i do dzieła UPDATE: Mała aktualizacja Opelek jest pod moją stałą opieką i mimo ponad dwóch miesięcy od ostatniej wizyty bardzo ładnie się prezentuje no i kropelkuje jak zły - nie tylko wosk na lakierze ale i dressing na plastikach A tak to wszystko wygląda obecnie:
michulek Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Czym robiłeś zegary w środku? Wyszło spoko Don't be the same, be better.
Błaszu Opublikowano 1 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2016 Czym robiłeś zegary w środku? Wyszło spoko Don't be the same, be better. Zegary robiłem pastą polerską na płatku kosmetycznym z tego co pamiętam.
michulek Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Jakiej pasty używałes do zegarów mam menzerne Fg400 Don't be the same, be better.
Błaszu Opublikowano 2 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2016 Chyba zielony korek lub/i 105. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Błaszu Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Mała aktualizacja dotycząca zachowania się wody na aucie Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
budrys Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Możesz coś więcej napisać o etapie polerki ? Mam ten sam kolor Z20, ale przy pomocy rotacji, fg400 i ff300 nie mogę wyprowadzić lakieru, zostają swirlle i hologramy.
Błaszu Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 A powiedz mi przy okazji czy też masz akryl na większości auta ja mam akurat inne pasty i całe auto robiłem DA więc z kombinacjami nie będę mógł Ci pomóc. Może cleaner dobrze wypracowany poradzilby sobie z drobnejszumi holosami? Musisz popróbować Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
budrys Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Na całym aucie mam bezbarwny. Jeśli o to chodzi.
Błaszu Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 No to ta sztuka, którą przerabiałem jest jakims ewenementem aż muszę do ASO zadzwonić z ciekawości co mi powiedzą
Pawliko Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 Dziwna sprawa z tym lakierem. Może ona z Gliwic? Patrząc po biedzie w wyposażeniu
Błaszu Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2016 To bardzo prawdopodobne. Astra została kupiona tuż po tym jak pojawiła się w salonach ale pewności nie mam czy produkcja była w PL czy w DE. Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
SGJ Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wszystkie dane możesz sprawdzić za pomocą dekodera VIN http://astra-3.pl/vin.php
Błaszu Opublikowano 1 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2016 Wszystkie dane możesz sprawdzić za pomocą dekodera VIN http://astra-3.pl/vin.php Okazuje się że astre wyprodukowano w Belgii (Antwerpia) a lakier to Royal Blue o kodzie 4DU. Taka ciekawostka - w sekcji nadwozia jest pozycja "VG9=WOSK ZABEZPIECZAJĄCY KAROSERIĘ" Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi