Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Falcon's Eye Glass Cleaner Glass Cleaner Falcon's Eye to świetny preparat do czyszczenia szyb. Produkt nie zawiera w składzie metanolu i amoniaku. Prace umila przyjemny zapach. Najważniejszą jego cechą jest to, że nie pozostawia smug! Krystalicznie czyste szyby i perfekcyjna widoczność tylko z Falcon's Eye! Cena 21,90 za 500ml
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2016 Tutaj link do testu naszego Glass Cleanera jeżeli ktoś nie widział to zapraszam viewtopic.php?f=222&p=618567#p618567
Michael MSTP Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2016 Niedługo się zbiorę i opiszę również test. Jednak płyn używałem już kilka razy. Bardzo wydajny i skubany bdb czyści. Miałem swojego lidera w płynach do szyb a tutaj muszę przyznać ,że Falcon przejmuje jego miejsce. Naprawdę dobry produkt!
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2016 Dzięki czekamy za testem
grembi Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Poszło zamówienie na 0,5l jak się sprawdzi wpadnie 5l. Oczywiście jakiś komentarz także zostawię. Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 30 Września 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 [ref=#ff3366]grembi[/ref], dzięki za zamówienie! No to czekamy za Twoją opinią
grembi Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Paczka dotarła, dzięki za bonus :-) Płyn na szybko przetestowany na szybie w drzwiach balkonowych. Trudnością miała być ślina i ślady łap mojego psa. Jednak to nie przeszkoda dla Falcona. Płyn nie zostawia smug, przyjemnie pachnie, a atomizer psika mgiełką dzięki czemu jest wydajny. Polecam. Jak się skończy wpadnie baniaczek. Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 11 Października 2016 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Paczka dotarła, dzięki za bonus :-) Płyn na szybko przetestowany na szybie w drzwiach balkonowych. Trudnością miała być ślina i ślady łap mojego psa. Jednak to nie przeszkoda dla Falcona. Płyn nie zostawia smug, przyjemnie pachnie, a atomizer psika mgiełką dzięki czemu jest wydajny. Polecam. Jak się skończy wpadnie baniaczek. Napisane z Tapatalka za pomocą Xiaomi RN2 Dzięki Wielkie za Twoją opinię! Super ,że produkt przypadł do gustu Jak widzę , czas teraz na naszą Black Mambę
grembi Opublikowano 11 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2016 Jak widzę , czas teraz na naszą Black Mambę Po testach wygląda obiecująco także i ja spróbuję
Rekomendowane odpowiedzi