sata Posted November 27, 2015 Report Posted November 27, 2015 Pytanie do tych co porabiaja na bigfoot. Do czego nadaje się pasta uhs i jakie efekty są .czy próbował ktoś na rupesie z pasami 3m?
WaxItCar Posted November 28, 2015 Report Posted November 28, 2015 Pytanie do tych co porabiaja na bigfoot. Do czego nadaje się pasta uhs i jakie efekty są .czy próbował ktoś na rupesie z pasami 3m? do one stepów, dobra opcja z całym systemem UHS bądź biały i pomarańczowy Royal Pads. Fajnie wycina i pozostawia ładne wykończenie na miękkich lakierach, przy twardych jest gorzej jednak czego się można spodziewać na lakierach uni 3m a dlaczego by nie? każdy lakier jest inny więc zawsze trzeba kombinować z doborem past jak i padów
sata Posted November 28, 2015 Author Report Posted November 28, 2015 Dziekuje Dodane po 1 minucie 19 sekundach: A co powiesz o gąbka 3m do rupesa? Dodane po 17 minutach 7 sekundach: Czy któraś pasta 3m nada się do one stepow?mam dużo past 3m zielony i żółty korek tak samo zielona i żółta gąbka. Pytam bo zamówiłem lhr15es i szukam alternatywy jak rupes się skonczy zamówiłem zestaw std z dwoma pastami.mam zamiar wiekszosc prac wykonywać rupesem
Recommended Posts