Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pytanie do tych co porabiaja na bigfoot. Do czego nadaje się pasta uhs i jakie efekty są .czy próbował ktoś na rupesie z pasami 3m?

Posted
Pytanie do tych co porabiaja na bigfoot. Do czego nadaje się pasta uhs i jakie efekty są .czy próbował ktoś na rupesie z pasami 3m?

do one stepów, dobra opcja z całym systemem UHS bądź biały i pomarańczowy Royal Pads. Fajnie wycina i pozostawia ładne wykończenie na miękkich lakierach, przy twardych jest gorzej jednak czego się można spodziewać na lakierach uni :mrgreen:

3m a dlaczego by nie? ;) każdy lakier jest inny więc zawsze trzeba kombinować z doborem past jak i padów

Posted

Dziekuje

Dodane po 1 minucie 19 sekundach:

A co powiesz o gąbka 3m do rupesa?

Dodane po 17 minutach 7 sekundach:

Czy któraś pasta 3m nada się do one stepow?mam dużo past 3m zielony i żółty korek tak samo zielona i żółta gąbka. Pytam bo zamówiłem lhr15es i szukam alternatywy jak rupes się skonczy zamówiłem zestaw std z dwoma pastami.mam zamiar wiekszosc prac wykonywać rupesem