W1Michal Posted November 12, 2015 Report Posted November 12, 2015 czy ktoś już miał w rękach owy środek ? jakby to faktycznie miał lekkie właściwości czyszczące, maskujące i na dodatek wosk nie spływałby z tego jak z innych glaze'ów to byłby to idealny produkt jak dla mnie
W1Michal Posted December 29, 2015 Author Report Posted December 29, 2015 jak ktoś jest ciekawy to niżej link z masą zdjęć z testów tego środka. Dla mnie wygląda http://www.detailingworld.co.uk/forum/s ... p?t=343795
Michael MSTP Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 A gdzie go kupic? Bo nie mogę znalezc? Ręcznie tez daje rade? Jak wygląda kanapkowanie go? Nie czytałem całego Dw może doczytales
Stefan-16 Posted December 29, 2015 Report Posted December 29, 2015 Jest u Mariusza w SCS, na dniach też będę go zamawiał
W1Michal Posted December 29, 2015 Author Report Posted December 29, 2015 ręcznie daje rade bardzo dobrze, z tego co piszą aplikacja bardzo fajna, łatwo sie poleruje, poziom maskowania świetny. Dodatkowo z tego co widziałem bardzo dobrze oczyszcza lakier. Jkaby jeszzce wosk z tego nie spływał to rewelacja by była, ale to już trzeba samemu sprawdzić, posmarować czymś i obserwować. Stefan licze na pare fotek, może móglbyś zawoskować to byśmy sprawdzili jak wosk sie trzyma
W1Michal Posted December 29, 2015 Author Report Posted December 29, 2015 kładą kładą ale diabli wiedzą jak z wytrzymałością. Skoro niezle oczyszcza bardzo mozliwe że w jakimś stopniu pelni role cleanera, myśle że woski mogą na nim siedzieć dłużej niż na innych politurach, ale trzeba by posmarować pare elementów najlepiej naturalnym oraz osobno sealantem i sprawdzić. Ja niestety na tą chwile kompletnie nie mam warunków i czasu zajmować sie autem
Michael MSTP Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Ja sprawdzę jak będzie cieplej. Mam tylko nie odparte wrażenie ze rezultaty osiągane na DW nie zawsze pokrywają sie z rzeczywistością np temat o AF tripple gdzie poprostu czary na niektórych zdjęciach.
wuha Posted February 3, 2016 Report Posted February 3, 2016 A jak myślicie chce kupić na sezon jakiś glaze wybór między black hole a własnie AF Ultra glaze no i jeszcze Prima Amigo . Który wybrać Zależy mi jak na najlepszym blasku no ale żeby i wosk po tym nie spływał
troopers Posted February 29, 2016 Report Posted February 29, 2016 A jaki pad/pady stosować do aplikacji AFUG na maszynie DA? pady gąbkowe/z fibry? co polecacie pod tego glaze'a ?
mario704 Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 ktoś coś już smarował/testował ? Coś co fajnie maskuje i nie spływa z tego wosk to chemical guys wet mirror finish
W1Michal Posted March 30, 2016 Author Report Posted March 30, 2016 dzięki za info, on nie ma właściwości czyszczących ?
mario704 Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Nie stwierdziłem ale doczytaj w dziale testy
Recommended Posts