SONAX PROFILINE Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Cześć Wszystkim Pasjonatom pielęgnacji pojazdów! Mam Wielką przyjemność zaprosić Was na kolejne spotkanie z cyklu SONAX Detailing DAY. Tym razem w imieniu SONAX Profiline oraz FLEX Polska zapraszam serdecznie do siedziby firmy Flex na FLEX&SONAX Detailing DAY. Wspólnie przygotowaliśmy (mam nadzieję) ciekawy program. Koncentrujemy się na korekcie lakieru (sprzęt i pasty) oraz na różnych metodach zabezpieczenia (również multipowłokach). Szczegóły spotkania znajdziecie pod tym linkiem: https://www.facebook.com/SONAXPL/photos ... =3&theater PS Chcę jeszcze raz podziękować wszystkim uczestnikom dotychczasowych SONAX DETAILING DAYS - to dzięki Waszemu uczestnictwu i wielu pochlebnym opiniom będziemy kontynuować tę Nową Świecką Tradycję
FLEX Polska Posted October 13, 2015 Report Posted October 13, 2015 Myślę, że spotkania tego typu poszerzą Wam jak i nam horyzonty. Jesteśmy firmami, które cenią i słuchają mądrych ludzi więc jeżeli chcielibyście podzielić się swoimi pomysłami, spostrzeżeniami, doświadczeniem i dodatkowo rozwijać się - gorąco ZAPRASZAM w imieniu swoim, oraz marek SONAX Profiline i FLEX Elektrowerkzeuge.
Recommended Posts