radek4359 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Wosk Harly Wax 400g 109 zł Shiny Garage Pure Paint Cleaner 250ml 30 zł ValetPRO Bug Remover 500ml na owady 25 zł Shiny Garage Back2Black TTD żel do opon 500ml 37 zł szampon 4nano Ultra Violet 1L 29 zł Rekawica do mycia D-Wash Pinky Mitt 60 zł Dressing do kokpitu Koch Chemie Refresh Cockpit Care 48 zł Meguiar's Soft Foam Applicator Pad 7,50 zł Aplikator do dressingów Koch Chemie Aplikator 3,50 zł Aplikator do dressingu opon Royal Tyre Dressing 5,50 zł GYEON Q2M Suede 10x10cm 1,90 zl FLEXIPADS recznik z mikrofibry 40x40cm 17,90 zł ShiningCar Atomizer pianujący 7 zł Przesyłka: List polecony Priorytetowy Waga do 1kg 6,99 zł razem Rabat 5% - dla grupy klientów: -19,01 zł Do zapłaty: 368,97 zł Czy to dobra Cena ? nie da się nic zaniżyc na jakis innych produktach dobrych ? W domu mam : APC Pink Tuga Gel do felg Marolex Cisnieniowy 1500 i 3000 Separator Brudów (nie mam do niego jeszcze wiaderka) Recznik do osuszania Jakies tanie mikrofibry Glinka Valet Pedzelki detalingowe Nie wiem jeszcze czym zabezpieczyc lakier na zimę )
ktm950 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 Na Bug removera szkoda kasy - lepiej kupić jakąś pianę zamiast niego. Zrobi to samo. Zamiast rękawicy pinky możesz kupić D-wash Coco pada. W dotyku zbliżony do CarPro, a 10 zł tańszy od w/w. Atomizer pianujący według mnie nie sprawdza się. Dużo lepszy jest od biedronkowego płynu do mycia szyb - Cler Do czego Ci Gyeon Suede? Zamiast fibry Flexi wziąłbym kilka fibr Kirklanda. Do wosków/QD też się świetnie sprawdzają Na smołę i opiłki met. coś masz?
radek4359 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2015 właśnie nie mam nic )
radek4359 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Czyli wychodzi na to że to co mam i polecił mi kolega wystarczy ) ? bo najpózniej w czwartek chce coś zamówić )
Dante05 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Na smołę Prickbort MAC 124, na opiłki ADBL Vampire choćby. 400g wosku to na prawdę dużo nie zużyjesz tego no chyba, że na bogato będziesz kładł ale to mija się z celem. Gyeon Suede - będziesz powłokę kładł? Ten atomizer pianujący to tak jak kolega mówił, mam i szału nie ma. Możesz zapożyczyć atomizer z jakiegoś płynu co w domu masz może coś znajdziesz. Fibry kirklandy będą ok ewentualnie Koch Chemie Microfasertuch Grau do ścierania wosku/cleanera/QD. Co do wnętrza to można wyczyścić APC i nałożyć dedykowany dresing sądzę, że będzie lepszy i dłuższy efekt. W dziale testy możesz przejrzeć co będzie Ci pasowało ale tak na szybko i łatwo ten Koch też się sprawdzi.
radek4359 Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 No tego Gyeona już usunalem z koszyka ) czyli ten Harly Wax i na zimę będzie dobry ? No j ten dressing na plastiki tak jak piszesz poprzegladam sobie jutro testy jak znajdę czas )
Dante05 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 czyli ten Harly Wax i na zimę będzie dobry ? Czy na zimę to nie wiem nie miałem styczności z tym woskiem ale z tego co o nim czytałem jest to wosk raczej letni nastawiony na Wet look z dużą ilością Carnauby więc podejrzewam, że szybko polegnie w zimę. Na zimę to FK 1000 HI-Temp, Soft99 Fusso Coat też się nada lub Collinite 476s.
Rekomendowane odpowiedzi