mbieniek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Jak dla mnie lipa. Albo że mną coś nie tak albo użytkownicy koloruja te wszystkie testy... Nie wie tylko w jakim celu Nie ma lipy kolego, na testy z wybitnymi wynikami trzeba patrzeć przez jakiś filtr Gdzieś tutaj wyczytałem opinię zielonego usera (albo mastera nie pamiętam) że PNS pożyje te 3-6 miesięcy, ale może w lato. Sam kupiłem i po zużyciu 30 g z puszki wiem że wcisnę go bratu albo komuś opchne bo to nic dla mnie. Tę ochronę przez całą zimę to można sobie między baje włożyć.
Michael MSTP Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zazwyczaj zapewnienia producenta można brac na pół i wtedy wychodzi ok
mbieniek Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2015 Michał, nie rób jaj. Te zimowe 6 miesięcy to było napisane tutaj Powłoka na zimę
piter007i Opublikowano 26 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2015 @ktm950 #16 był przetapiany ale dopiero po aplikacji (może po przetopieniu było by Tera lepiej) Gdyby ktoś chciał podrzucić jakiś wosk do testów- z chęcią go wrzucę na samochód. Będziemy dalej testować.
pipensor Opublikowano 9 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2016 Możesz jakoś podsumowąć? Jak według Ciebie wypadł Megs? właśnie go nałożyłem:)
piter007i Opublikowano 12 Maja 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2016 Megs #16 jest całkiem spoko, daje przyjemną śliskość lakieru oraz podbija połysk, natomiast bardzo fajny w uzyciu jest Meguaiars Gold Class Carnauba plus quick wax. Maskuje deliaktnie rysy, podbija głębie i nadaje wet looku. A wszystko w banalnej aplikacji. Jedynie należało by co drugie mycie ręczne używać, a najlepiej zamiast za QD Poniżej foto. Lewa strona to wspomniany megs, prawa po 3 przejazdach antyholo kocha. https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 7679_o.jpg
Rekomendowane odpowiedzi