pjanet Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Cześć, Zastanawiam się nad mechaniczną korektą ( renowacją ) lakieru w moim 8 letnim Audi A3 ( kolor srebrny metalic ). Auto nigdy nie miało wykonywanych żadnych polerowań lakieru ani nakładanych powłok zabezpieczających. Po ośmiu latach widzę że lakier zaczyna pokazywać wiek auta i chciałbym 'cofnąć czas' Kogo mogli byście polecić we Wrocławiu odnośnie mechanicznej korekty ( renowacji ) lakieru. Zaznaczę że auto jest zadbane i niema żadnych wgnieceń, otarć lub dużych rys. Są natomiast małe odpryski lakieru na masce. Auto użytkowane tylko i wyłącznie po mieście, myte co miesiąc na myjni ręcznej. Zamaczam że nie szukam firmy z najwyższej półki, ponieważ nie chciałbym bym pobijać tym 'auto detailingem' ceny auta a wiem że taka usługa może kosztować nawet i parę tysięcy Za wszystkie sugestie oraz adresy z góry dziękuję Piotrek
Dawid_Bojarski Posted August 25, 2015 Report Posted August 25, 2015 Jeżeli udałoby mi się ogarnąć garaż to mogę się tym zająć bo mój chwilowo jest zawalony po dach ;( Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
detailercar Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Ja jestem z Legnicy więc jakbyś chciał to możemy coś podziałać;-)
piepia Posted February 5, 2017 Report Posted February 5, 2017 I to w ogole nie brzmi jak reklama... Echhh ten markieting
dawid.wigner Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Polecam udać się do http://grupachmiel.pl/oferta-uslugi/lakiernia-blacharnia/.
Recommended Posts