pjanet Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Cześć, Zastanawiam się nad mechaniczną korektą ( renowacją ) lakieru w moim 8 letnim Audi A3 ( kolor srebrny metalic ). Auto nigdy nie miało wykonywanych żadnych polerowań lakieru ani nakładanych powłok zabezpieczających. Po ośmiu latach widzę że lakier zaczyna pokazywać wiek auta i chciałbym 'cofnąć czas' Kogo mogli byście polecić we Wrocławiu odnośnie mechanicznej korekty ( renowacji ) lakieru. Zaznaczę że auto jest zadbane i niema żadnych wgnieceń, otarć lub dużych rys. Są natomiast małe odpryski lakieru na masce. Auto użytkowane tylko i wyłącznie po mieście, myte co miesiąc na myjni ręcznej. Zamaczam że nie szukam firmy z najwyższej półki, ponieważ nie chciałbym bym pobijać tym 'auto detailingem' ceny auta a wiem że taka usługa może kosztować nawet i parę tysięcy Za wszystkie sugestie oraz adresy z góry dziękuję Piotrek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid_Bojarski Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Jeżeli udałoby mi się ogarnąć garaż to mogę się tym zająć bo mój chwilowo jest zawalony po dach ;( Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
detailercar Posted September 4, 2015 Report Share Posted September 4, 2015 Ja jestem z Legnicy więc jakbyś chciał to możemy coś podziałać;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piepia Posted February 5, 2017 Report Share Posted February 5, 2017 I to w ogole nie brzmi jak reklama... Echhh ten markieting Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawid.wigner Posted November 2, 2017 Report Share Posted November 2, 2017 Polecam udać się do http://grupachmiel.pl/oferta-uslugi/lakiernia-blacharnia/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts