Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć :D

Gdzie mogę kupić jednorazowe ściereczki z włókna właściwego do pielęgnacji kokpitu, ALE nienasączone żadnym detergentem? :o

Chodzi o to, że chciałbym nanosić bezpośrednio na nie coś od Turtle lub Meguiar's, czyścić i następnie wyrzucać bez zabawy w pranie ściereczek.

Pozdrawiam,

Pysznie

Posted
czy coś takiego jak na znanym portalu aukcyjnym? nr. 5594895280

mieliśmy kiedyś takie ściereczki w ofercie, jednak według dystrybutora na 0,5kg miało przypadać właśnie 100/130 ściereczek :o ciężko byłoby każdemu klientowi je liczyć.. jednak kilka skarg odnoście ilości skłoniły nas do usunięcia ich z naszego sklepu. Zamiast 130 było po 60/70szt.. jeżeli chcesz czyścić tym kokpit to musiałbyś użyć jednorazowo kilkanaście sztuk, są tak cieniutkie że płyny przelatywały przez nie na wylot hehe

mikrofibra jest nie zastąpiona ;) tym bardziej tanie budżetowe, których nie szkoda wyrzucić do kosza :good:

Posted

Używam ich do przecierania kokpitu i nawet dzisiaj przetestowałem na dość zakurzonym i wystarczyła 1szt do ogarnięcia :)

Nigdy ich nie liczyłem , a biorę od sprzedawcy którego podałem

Posted

Nadałoby się to do ścierania 'na bieżąco' ptasich odchodów? Nie lubię brudnych ścierek wozić, a to by chyba dało radę?