frogas Posted July 21, 2015 Report Posted July 21, 2015 Cześć, Jakiś czas temu kupiłem do mojego volvo nowe felgi 18" - model Triton (BBS) z zamysłem ich pełnego odrestaurowania. Niestety firma, do której zleciłem usługę poinformowała mnie, że felgi są w takim stanie, że nie podejmują się ich naprawy (zapieczone śruby mocujące rotor, korozja, itp). Moje pytanie - czy faktycznie jest to złom, który sobie sprawiłem pełen nadziei, czy da się jeszcze coś z tym zrobić? poniżej zamieszczam zdjęcia, jakie od nich otrzymałem. Kolejne pytanie to - jeżeli ktoś robił coś podobnego, to na jakim poziomie powinna kształtować się cena za taką usługę? Tak powinny wyglądać A takie ukazało się ich zbrukane wnętrze Tu sprawa jest raczej ewidentna, bo ponoć od wewnątrz była uszczelniona silikonem... Czego mogę żądać od sprzedawcy? Kupiłem je ok. miesiąca temu, tylko nie było możliwości sprawdzenia tego wcześniej... Dziękuję za odpowiedzi, Pozdrowionka
quong Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 Jeśli mogę zapytać - do jakiej firmy chciałeś zlecić regenerację felg?
Recommended Posts