Marco Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 co za subtelna autoreklama maasbracht, jest tak ogólnie subtelny.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Odkopuję z myślą o Nowych Userach i nie tylko, a co tam... ewentualny punkcik biorę na klatę Mnie osobiście dalej niszczy fakt, że praca Kolegi jest z czasów, kiedy Tu głowną dyskusją było jaki QD podbije wet look na Colli... Czy coś się zmieniło od tamtego czasu..? I tak i nie... Sporo wyniosłem i dalej często wracam do prac i postów łukasha, szkoda że już praktycznie Tu nie zagląda.... ...ale nie sądzę, aby narzekał na brak zajęć... Jak przeczytasz Panie Masterze to Ogromny Szacun i Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 To był jeden z pierwszych tematów jakie przeczytałem na forum. Do tej pory jak przy drinku rozmawiam z kimś o kosmetyce to pokazuje ten post Mega! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixu Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dobra, kto mi powie czym on ma podłogę w garażu pomalowaną bo jest kozak Polerować jej nie będę, ale podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jest to chyba coś takiego jak "wylewka samopoziomująca",a może najlepiej wypowie się sam właściciel. Co to dokładnie za typ,rodzaj nawierzchni w garażu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Dzięki temu, że odkopane mogłem zapoznać się s tym świetnym materiałem. Chylę głowę nisko, jest do kogo równać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Jeszcze zbieram szczękę z podłogi... Efekt mnie zgniótł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecos Opublikowano 3 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 O ile pamiętam logując się pierwszy raz na forum to była moja pierwsza przeczytana i obejrzana relacja. Efekt niesamowity, chylę czoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Wylewka sampoziomujaca to rodzaj gruntu, na ktory daje sie warstwe wykonczeniowa, plytki, parkiet, panale czy co tam ktos zyczy. W tym wypadku na podlodze jest zywica. Faktycznie praca i jej poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NATAX Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 pozdrawiam auto cudo ja narazie zaczynam moze kiedys tez tak dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darjan Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Uratowałeś młodego klasyka środek przed wyczyszczeniem masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olas Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 piekna praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi