Geno Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2016 Paweł, wszystko juz na gotowo pootwierane, AMG przejeżdża nawet na spasach
acidmk Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Panie i Panowie, jak w tym tygodniu? Gdzie się spotykamy? jaki gry plan? Na Pisankę jeszcze chyba nie czas
Piotrek Opublikowano 28 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2016 Większą grupą wybieramy się w ten piątek ( pod wieczór ) do Myjni na Dwa Wiadra, jak ktoś chcę dołączyć to zapraszamy, można stworzyć listę jak ktoś będzie chętny. Bywalcy wiedzą co i jak
luke Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2016 Ja też dziś odpadam. Za tydzień się pojawię.
vertix Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Witajcie, niedawno rozpocząłem swoją przygodę z detailingiem, chętnie Was poznam na jakimś spocie, dane mi było poznać właścicieli Myjni na Dwa Wiadra pozdrawiam !
Piotrek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2016 Witajcie, niedawno rozpocząłem swoją przygodę z detailingiem, chętnie Was poznam na jakimś spocie, dane mi było poznać właścicieli Myjni na Dwa Wiadra pozdrawiam ! Tomek kiedyś na spocie opowiadał, że był ktoś białym Leonem z KA i zastanawialiśmy się jaki nick . "Sztuki" się zgadzają Oczywiście na spoty zapraszamy, jeżeli coś się będzie działo będzie informacja w temacie.
Piotrek Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Kilka osób się dopytywało o spot, więc jest spot. Rada ustaliła piątek ( jutro ) o 20.00 w Burger Kingu na Al. Krakowskiej Jeżeli ktoś ma ochotę to zapraszamy
Piotrek Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2016 Jeżeli ktoś ma ochotę to spot dzisiaj jest w Kebab Kingu ( róg Wrocławskiej i Powstańców Śląskich ) około 20
camus Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Jak to mawiają święta, święta i zaraz po świętach. Więc może po świętach organizuje cie spotkanie? Ja świeżak w tym temacie z chęcią spotkam się by coś się mądrego od Was nauczyć podpatrzec. O ile wyrazacie zgodę.
luke Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Dziś jest spot o 20:30 w Kebab King na Wrocławskiej. Zapraszamy
Subarak Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Chętnie wpadnę na spota na Bemowo przy następnej okazji. Zazwyczaj ten Kebab King?
Justyna Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 tak ten na ul. Wrocławskiej .
Barista Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Koła brudne i pytasz o spocik
vertix Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Miałem dziś umyć, ale cały dzień się chmurzyło
Geno Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Ostatnio coś nie mogłem się wybrać, ale koniec z tym Piątek, 20, McD Lazurowa, czekam na ścigantów
vertix Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Ostatnio coś nie mogłem się wybrać, ale koniec z tym Piątek, 20, McD Lazurowa, czekam na ścigantów Trzymam Cię za słowo że będziesz !
vertix Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 ale obiecaj, że nie wrzucisz nawet drugiego biegu
Geno Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2016 Luzik, nie ma problemu Dodane po 10 godzinach 31 minutach 34 sekundach: Nareszcie spocik jak za dawnych czasów Fotki u mni na FB
Rekomendowane odpowiedzi