Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Podbijam temat, jestem zainteresowany położeniem na szyby ochronnej folii bezbarwnej. Na Hussar znalazłem folie, ale one służą raczej do zabezpieczenia pęknięć. Czy ktoś ma w ten sposób zabezpieczony samochód?

• 4 weeks later...
Posted

Przydała by mi sie taka ochronna folia na przdnią szybe,ciagle te odpryski.

Posted

Raczej nie ma takiej folii którą by można położyć na zewnątrz szyby. Powód wycieraczki porysowały by ją bardzo szybko. Tak więc na szyby w aucie folie wykleja się tylko od wewnątrz.

Posted
Raczej nie ma takiej folii którą by można położyć na zewnątrz szyby. Powód wycieraczki porysowały by ją bardzo szybko. Tak więc na szyby w aucie folie wykleja się tylko od wewnątrz.

Nie do do konca jestem przekonany-nie pamiętam dokładnie gdzie,ale czytałem własnie o takiej foli którą kładzie się tak ze jest100% ochrona przedniej szyby.

Przyklejona od wewnątrz nic nie pomoże na odpryski itd. :o

Posted

Rzeczywiście masz racje zagłębiłem się w google i jest coś takiego ale koszt takiej folii na szybę to 400zł do tego dochodzi aplikacja więc w sumie nowa szyba by była ;). gwarancja do roku lub 20tys. km ciekawe ile to wytrzyma tak naprawdę.

Posted

W warszawie w firmie warsfol kładą na przednia szybę o koszt pisz do nich .