Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolega mógłby tak twierdzić i byłoby to prawdą, jeżeli wczoraj wyjechałby autem z salonu

I tu nie do końca. Auta podczas podróży do salonu też potrafią się dorobić różnych zanieczyszczeń. Nie raz widziałem relacje z glinkowania nowego samochodu ledwno odebranego z salonu, gdzie glinka zbierała sporo syfu.

Opublikowano

proponuje obejrzeć sobie relacje kolegów z Shine Factory którzy często zabezpieczają nowe auta :song:

zrozumie, że glinka będzie niezbędna tak samo jak lekka korekta lakieru :)

Opublikowano

Dla mnie też wiele rzeczy i kosmetyków było zbędnych na początku a teraz niby mam wszystko co potrzeba a cały czas czegoś brakuje :D

Opublikowano

Panowie powiem wam że chciałbym się zamknąć w kwocie 300zł za całość wiem że nie jest to możę zbyt dużo jak na car detaling ale no nie mam więcej na to.

Opublikowano

dawid.zu, tylko dodo LP jest w samplerze za 35 zl a amigo ponad 70 zl i tylko duża butelka.

MateuszX, zerknij choćby do innego sklepu bo za ten natty's red to chyba przegli pałe ze 20 zł z ceną.Dodo i natty's da rady :good:

http://autonablask.pl/produkt/poorboys- ... e-wax-red/

http://autonablask.pl/produkt/dodo-juic ... ime-100ml/

Taki przykład-nie robie reklamy no ale jak można taniej...

Opublikowano

Jak będziesz tyle razy pytał i się upewniał to Cię jesień zastanie. Kupuj co Ci chłopaki doradzają na początek i próbuj testuj, kupuj następne i porównuj co Ci lepiej odpowiada

Opublikowano

Dawid dobrze mówisz i trzeba postawić kropke nad i, i zamówić to w końcu dlatego mam ostatnie pytanie wezmę wersję cleaner + wosk osobno,wosk wezmę natty red waxa ale którego cleanera ValetPRO czy DJ ?