oli222 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Dobra robota jak na amatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Foty nie działaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryman Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 U mnie wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniek1989 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 mi tez działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriand0088 Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Jak czyściłeś komorę silnika? Rozumiem, że APC i pędzelek ale co dalej? Spłukiwałeś woda czy wszystkie zakamarki wycierałeś fibrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 swietna praca jedyne co odnosnie auta to az dziw bierze ze w marce premium taki material na fotele proponuja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sl3py Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Fajna szczegółowa relacja . Autko ładnie przejrzało . Wielki plus za ciężka prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WujekZin Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Pogratulować wytrwałości przy pracy. Całość prezentuje się o niebo lepiej. Brakuje mi tylko "zaczepienia" końcówki wydechu myślę, że odrobina Autosola (autosolu?) mogła by pomóc. Karbonowy emblemat na silniku wygląda dużo ciekawiej niż niebieski, to oryginał, czy może jakiś zamiennik? Pytam, bo szukam takiego, ale boję się tych z alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi