Jump to content

Przyciemnianie szyb okolice Piaseczno, Warszawa, Konstancin

Recommended Posts

Posted

Jeżeli chodzi o firmę to mogę polecić przyciemnianie.com.pl

Przyciemniałem tam już drugie auto.

W poprzednim aucie przez 5 lat nic się nie działo.

W Toyocie przyciemniałem u nich szyby w grudniu zeszłego roku i jak na razie też jest ok.

Za trzy szyby w Lanosie płaciłem wtedy z tego co pamiętam 450zł - w tym przypadku mieli trochę roboty bo tylna szyba jest konkretnie wypukła itd...

Teraz w Corolli e12 hb 5 drzwiowej zapłaciłem podobnie.

Folia w obu przypadkach Raycer (w corolli model 12)

Przy przyciemnianiu wyciągają boczne szyby, itd.

Plastików, spinek, nie połamali więc myślę, że warto ;)

Posted

Mogę się tylko podpisać pod tą opinią :D Ja przyciemniałem tam swojego Scenic'a cały tył. Jestem mega zadowolony a czas pracy to tylko 2,5h

Posted

Tak :D to było tydzień temu :P 450 PLN Goście są do dogadania :) Jak chcesz mam numer do jednego z nich.

• 3 months later...
Posted

ja też polecam przyciemnianie.com.pl.

sam u siebie w BMW e46 tam przyciemniałem i zrobili dobrą robotę i nie było drogo.

Posted

U mnie gość przyciemnia szyby, za auris 1fl 300zl netto. W świdnicy za doblo 2012r osobowy, krotki, 400zl netto na fv.

Wytaplane z tapatalk

• 2 months later...
Posted

a ja polecę DNA Garage na ul. postępu, kilka samochodów robiłem, zawsze dobrze zrobione, pięknie wypracowane obramowania szyb (nie zostawiają pół centymetrowego marginesu jak u niektórych profesjonalistów :))

• 5 months later...