bond Opublikowano 7 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 @marszo , kierownica nie jest oryginalna. Jest to sporo mniejsza i grubsza dobrze leżąca w rękach sportowa kierownica. Zmieniłem ponieważ bardziej mi się podoba. Natomiast oryginalna jak widzisz na zdjęciu znajduje się w bagażniku. Jak ktoś chce powrotu do oryginału to nie ma problemu to tylko jedna śruba @musialovsky on ma lepsze felgi @kamil_rosen tablice są podłużne czyli nasze EU , jedynie przykręcone są metalowe ramki pod tablice kwadratowe.W przyszłą sobotę będę miał tablice założone to poproszę fotografa z wesela o parę ujęć to wrzucę Ale masz czujne oko , przez te ramki właśnie nie jechałem wokół tablic bo balem się o uszkodzenie pada. Zresztą i tak po korekcie na tym samochodzie pady zrobiły się czarne , nie wiem czy coś z nich jeszcze będzie. Tłumik też nie ruszany. Tak jak wspominałem wyżej użyłem momentami Menzerny 400 i twardego pada Flexi ale tylko w miejscach gdzie element był ostro zajechany. Dzieki za wszystkie propsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epyck Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Pady zrobily sie czarne bo lakier jest akrylowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi