Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sponsorem testu jest:

yLHGLSuh.png

Opis ze strony producenta:

Unstuck natychmiast rozpuszcza pozostałości smoły i klejów. Preparat ten może być używany na plastikach i powierzchniach lakierowanych.

Wskazówki dotyczące użycia:

Pokryj preparatem zanieczyszczoną smołą/klejem powierzchnię, a następnie pozostaw na kilka minut. Następnie dokładnie spłukaj powierzchnię.

e93798cb7d2c.jpg

Produkt dostałem w bardzo fajnej 100ml butelce z świetnym wychwalanym również przez innych użytkowników atomizerem :good: Kolor produktu to przezroczysta płynna ciecz.

Miałem problem z znalezieniem dawcy ponieważ wszystkie dostępne pod ręką autka już odsmoliłem dlatego też relacja nie zawiera przerażającej ilości zdjęć.

Działanie:

10efa9d5ff96.jpg

1adf1f2518dd.jpg

466ef0db060d.jpg

08cafa7a2673.jpg

Po popsikaniu smoła od razu puszcza 'soki', po minucie przetarłem mikrofibrą - cała smoła zniknęła.

Moje podsumowanie

Pachnie jak typowy Tar&Glue czyli rozpuszczalnikiem. Działa od razu, nie potrzebuje dużo czasu. :) Produkt świetnie usuwa klej po nalepkach z szyb, butelek itp.

Podziękowania dla dystrybutora Mainz za wybranie do testów.