Fitte Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Sponsorem testu jest: Opis ze strony producenta: Unstuck natychmiast rozpuszcza pozostałości smoły i klejów. Preparat ten może być używany na plastikach i powierzchniach lakierowanych. Wskazówki dotyczące użycia: Pokryj preparatem zanieczyszczoną smołą/klejem powierzchnię, a następnie pozostaw na kilka minut. Następnie dokładnie spłukaj powierzchnię. Produkt dostałem w bardzo fajnej 100ml butelce z świetnym wychwalanym również przez innych użytkowników atomizerem Kolor produktu to przezroczysta płynna ciecz. Miałem problem z znalezieniem dawcy ponieważ wszystkie dostępne pod ręką autka już odsmoliłem dlatego też relacja nie zawiera przerażającej ilości zdjęć. Działanie: Po popsikaniu smoła od razu puszcza 'soki', po minucie przetarłem mikrofibrą - cała smoła zniknęła. Moje podsumowanie Pachnie jak typowy Tar&Glue czyli rozpuszczalnikiem. Działa od razu, nie potrzebuje dużo czasu. Produkt świetnie usuwa klej po nalepkach z szyb, butelek itp. Podziękowania dla dystrybutora Mainz za wybranie do testów.
Rekomendowane odpowiedzi