PingNoMore Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Ale w sprawie zderzaka czy filmów? Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Dompel Opublikowano 9 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2018 Szukam osoby, która wykona małe poprawki lakiernicze (trochę głębsze rysy, obtarcia). Możecie polecić kogoś sprawdzonego z Łodzi?
blaszczu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 W dniu 9.07.2018 o 08:45, Dompel napisał: Szukam osoby, która wykona małe poprawki lakiernicze (trochę głębsze rysy, obtarcia). Możecie polecić kogoś sprawdzonego z Łodzi? Jak temat aktualny to mam kogoś sprawdzonego - pisz na PW
Strus Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Podaj namiar ogólnie bo może ktoś tez chciałby skorzystać
Adidom Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Ja ze swojej strony polecam Dent-Serwis z Bełchatowa. Usuwanie wgniotek bez lakierowania, korekty lakieru, nakładanie wosków i powłok. Ogólnie pełen detailing. Korzystałem z usług i jestem mega zadowolony. Pełen profesjonalizm i miła atmosfera.
Rekomendowane odpowiedzi