piotto0 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jakiś czas temu przeglądałem testy / tematy z działania produktu SAPHIR Renovating Cream jednak ostatnio jak chciałem znaleźć jakieś konkrety ze zdjęciami to nie mogłem na nic trafić.. dlatego też udokumentowałem prace z tym środkiem na zniszczonej skórze. Efekty oceńcie sami - właściciel samochodu jest bardzo zadowolony. Przed: Po oczyszczeniu i obklejeniu: Po pierwszej warstwie: Na gotowo:
cannonn Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A ja mam 2 pytania: -ten środek jest tylko do skór czarnych? -jaka jest jego trwałość na kierownicy? Jeśli ktoś miał już doświadczenie z tym produktem wcześniej, to prosiłbym o odpowiedzi.
piotto0 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nie tylko do czarnych skór. Trwałość z tego co słyszałem 6mc-12mc i potem trzeba powtórzyć zabieg.
krzychu2805 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 U mnie na kierownicy aplikowany był 30.10.2014 - przebieg ponad 3000 km i póki co trzyma się dobrze.
serath Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 U mnie na czarnej kierownicy wytrzymał 9 miesięcy i teraz zaczął powoli znikać. A przebiegowo to tak ok. 12-15 tys km.
pruno Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 Stosuję saphir w tubce. Aplikując gąbką pozostaje chropowata faktura. Efekt zadowalający
Kryman Opublikowano 29 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2016 Czym najlepiej odtłuścić gałkę zmiany biegów przed użyciem tego środka?
Romanesku Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Witam, czy Saphire dam radę odnowić kierownicę , gałkę zmiany biegów , boczek fotela ze zdjęć ? Pzdr.
krzychu2805 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Kilka postów wyżej pisałem, że mam u siebie położony krem saphir na kierownicy. Aplikacja 30.10.2014 - od tamtej pory przejechałem przeszło 24 tys km i kierownica wymaga odświeżenia, ale nadal wygląda zdecydowanie lepiej niż przed aplikacją, więc produkt jak najbardziej w porządku.
Freddy Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2016 Wszystko się zgadza tylko trzeba powiedzieć że to krem barwiący krótko mówiąc a co za tym idzie może brudzić np odzież przy ocieraniu. Za tą kwotę nie ma co wymagać cudów jest w porządku i można z nim podziałać ale to też zależy czy ktoś jest mniej lub bardziej wymagający... Wysłane z mojego Tornado 348 przy użyciu Tapatalka
Romanesku Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zdecydowałem się na obszycie skórą . Pzdr.
Romanesku Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zrobione .Zdjęcia przed i po ,całość 170 zł
Rekomendowane odpowiedzi