wsx22 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam, mam problem co do pęknięć na zderzaku (przednim i tylnim). Czy idzie to jakos zrobić bez wymiany zderzaka aby to estetycznie wyglądało? Słyszałem że są jakies spawarki do plastiku Prawy przód: Przód środek: Tył prawy:
powalla Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Namiary na spawanie zderzaka da Ci kazdy blacharz, a licza sobie za spawanie 1zl za centymetr. Cena oczywiscie bez demontazu zderzaka.
jbiz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 a nie lepiej kupić używkę i polakierować? lub szukać w kolorze?
wsx22 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Taki zderzak (przód) uzywka kosztuje z 700zł + malowanie zderzak tył ok 500zł + malowanie droga inwestycja, najgorsze jest to ze zderzak jest polamany nie z mojej winy, wstaje rano, chce jechac do sklepu, patrze a tutaj psikus..
wsx22 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 pytalem u mechanika to spawanie plastiku + malowanie 400zł, więc myślę że bedzie dobrze
Rekomendowane odpowiedzi