Jump to content

Recommended Posts

Posted

Chciałbym odświeżyć trochę tapicerkę w mojej Octavii, niestety nie mam możliwości pożyczenia odkurzacza piorącego i ani doświadczenia w temacie więc wolałbym oddać auto w ręce profesjonalistów. Tapicerka nie jest zapuszczona, nie ma plam i jest jedynie przykurzona, podobnie z dywanikami i podsufitką. Czy moglibyście polecić sprawdzoną myjnie gdzie uczciwie i bez partaczenia piorą tapicerkę? Lub może ktoś z Was mógłby się tego podjąć? Mieszkam w Krakowie ale często bywam na podkarpaciu u rodziców więc rejon Rzeszowa również wchodziłby w grę. Wiem, że aktualnie pogoda nie jest najlepsza do tego typu prac ale może w końcu zrobi się wiosennie i będzie można ze spokojem ostawić komuś auto.

Pozdrawiam,

fiba

Posted

Onyxx, to ma w nosie klientów. Średnio miła obsługa. Generalnie po próbie umówienia spotkania darowałem sobie. Nic na siłe ;) A chciałem im zostawić grubo ponad 1000.

Na maile nie odpowiadają, a po drugim pretensje, że przecież można zadzwonić ... eh.

Posted

Mi się wydaje, że grunt żeby dobrze robił swoją robotę. Niewielu detailerów raczej stać na sekretarki, które sprawdzają maile i oddzwaniają do klientów.

Posted

No bez przesady. Mamy 21 wiek. Jeśli ktoś tydzień nie odpisuje na maila, to po co podaje go na stronie ?

Dla mnie podejście do klienta jest równie ważne jak jakość świadczonej usługi. Bo w razie uwag, reklamacji wiem, że nie będę dyskutować z jakimś ćwokiem...

Ale co kto woli :)

• 4 weeks later...
Posted

Odkopię temat: poszukuję kogoś do wyprania jasnej tapicerki u mnie w samochodzie (Seat Toledo 1M). Proszę o namiar/kontakt. Z góry dziękuję

Posted

Ja jade na pranie podłogi w przyszłym tyg do scwcar.pl dam info co i jak

-- 22 maja 2015, 03:32 --

Byłem i mogę z czystym sumieniem polecić

• 6 months later...
Posted

Dołączam się do tematu: poszukuję kogoś z Krakowa (najchętniej z dzielnicy: Grzegórzki, Prądnik Czerwony lub Prądnik Biały) kto wykona pranie tapicerki (podsufitka, podłoga oraz fotele z czarnej skóry).

• 2 months later...
Posted

Też się dołączę. Kupiłem używane auto i mimo że jest w bardzo dobrym stanie i było "myte" zanim zostało oddane w moje ręce to widzę że mogłoby wyglądać znacznie lepiej. Rozglądałem się po cennikach różnych Krakowskich firm (m.in. tych przedstawionych na forum) i ceny typu 1500-2000zł trochę mnie rozczarowały. Szukam więc kogoś kto podjąłby się gruntownego mycia i zakonserwowania niektórych elementów. Co mnie interesuje?

1. ZEWNATRZ: gruntowne i profesjonalne mycie wraz kołami i nadkolami + konserwacja wysokiej jakości woskiem, konserwacja uszczelek, polerowanie lamp

2. WEWNATRZ: pranie podsufitki, dywaników, wykładzin, mycie szyb, czyszczenie i konserwacja plastików, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej

Ponownie zaznaczam że auto jest obecnie w bardzo dobrym stanie i nie byłaby to praca ala "projekt" gdzie zapuszczony i przerdzewiały trup robiony jest na brykę jak z salonu. Zainteresowanych proszę o kontakt, cena oczywiście do uzgodnienia.

• 1 month later...
Posted

byłem ostatnio na ul. Kościuszki 47 w Krakowie w myjni- to Ecomyjnia tu macie info http://krakowmyjnia.com/ . Rewelacja jak dla mnie.Innowacyjna metoda parowego czyszczenia tapicerki. Doczyścili mi tapicerkę i to nie że schła 2 dni a po 4 godzinach juz auto perfekcyjnie czyste było gotowe do jazdy. Powiem szczerze pierwszy raz korzystałem z myjni parowej i juz wiem, że warto.

• 4 months later...
Posted

Odkopuję temat.

Szukam w Krakowie kogoś sprawdzonego, kto dobrze wyczyści mi wnętrze samochodu. Chodzi mi o gruntowne umycie, impregnację skóry/alcantary, podczyszczenie podsufitki itp.

Jeśli możecie kogoś polecić proszę o info.

• Partner forum
Posted
Odkopuję temat.

Szukam w Krakowie kogoś sprawdzonego, kto dobrze wyczyści mi wnętrze samochodu. Chodzi mi o gruntowne umycie, impregnację skóry/alcantary, podczyszczenie podsufitki itp.

Jeśli możecie kogoś polecić proszę o info.

Może to nie Kraków, ale bardzo blisko :) Zapraszamy do Nas - www.motogo.pl