fiba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Chciałbym odświeżyć trochę tapicerkę w mojej Octavii, niestety nie mam możliwości pożyczenia odkurzacza piorącego i ani doświadczenia w temacie więc wolałbym oddać auto w ręce profesjonalistów. Tapicerka nie jest zapuszczona, nie ma plam i jest jedynie przykurzona, podobnie z dywanikami i podsufitką. Czy moglibyście polecić sprawdzoną myjnie gdzie uczciwie i bez partaczenia piorą tapicerkę? Lub może ktoś z Was mógłby się tego podjąć? Mieszkam w Krakowie ale często bywam na podkarpaciu u rodziców więc rejon Rzeszowa również wchodziłby w grę. Wiem, że aktualnie pogoda nie jest najlepsza do tego typu prac ale może w końcu zrobi się wiosennie i będzie można ze spokojem ostawić komuś auto. Pozdrawiam, fiba
goldcar Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witaj, jak coś to ja mogę się tego śmiało podjąć Pisz co i jak i działamy. Kraków
czortunio Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Onyxx, to ma w nosie klientów. Średnio miła obsługa. Generalnie po próbie umówienia spotkania darowałem sobie. Nic na siłe A chciałem im zostawić grubo ponad 1000. Na maile nie odpowiadają, a po drugim pretensje, że przecież można zadzwonić ... eh.
tomix156 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi się wydaje, że grunt żeby dobrze robił swoją robotę. Niewielu detailerów raczej stać na sekretarki, które sprawdzają maile i oddzwaniają do klientów.
czortunio Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No bez przesady. Mamy 21 wiek. Jeśli ktoś tydzień nie odpisuje na maila, to po co podaje go na stronie ? Dla mnie podejście do klienta jest równie ważne jak jakość świadczonej usługi. Bo w razie uwag, reklamacji wiem, że nie będę dyskutować z jakimś ćwokiem... Ale co kto woli
marcin8511 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Odkopię temat: poszukuję kogoś do wyprania jasnej tapicerki u mnie w samochodzie (Seat Toledo 1M). Proszę o namiar/kontakt. Z góry dziękuję
ketrab1992 Opublikowano 4 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2015 Dołączam się do tematu, szukam kogoś kto wypierze podłogę i dywaniki ekstrakcyjnie (jasny kolor) w dobrej cenie.
ketrab1992 Opublikowano 6 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2015 Ja jade na pranie podłogi w przyszłym tyg do scwcar.pl dam info co i jak -- 22 maja 2015, 03:32 -- Byłem i mogę z czystym sumieniem polecić
tomekrk Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Dołączam się do tematu: poszukuję kogoś z Krakowa (najchętniej z dzielnicy: Grzegórzki, Prądnik Czerwony lub Prądnik Biały) kto wykona pranie tapicerki (podsufitka, podłoga oraz fotele z czarnej skóry).
Psylocybe Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Też się dołączę. Kupiłem używane auto i mimo że jest w bardzo dobrym stanie i było "myte" zanim zostało oddane w moje ręce to widzę że mogłoby wyglądać znacznie lepiej. Rozglądałem się po cennikach różnych Krakowskich firm (m.in. tych przedstawionych na forum) i ceny typu 1500-2000zł trochę mnie rozczarowały. Szukam więc kogoś kto podjąłby się gruntownego mycia i zakonserwowania niektórych elementów. Co mnie interesuje? 1. ZEWNATRZ: gruntowne i profesjonalne mycie wraz kołami i nadkolami + konserwacja wysokiej jakości woskiem, konserwacja uszczelek, polerowanie lamp 2. WEWNATRZ: pranie podsufitki, dywaników, wykładzin, mycie szyb, czyszczenie i konserwacja plastików, czyszczenie i konserwacja tapicerki skórzanej Ponownie zaznaczam że auto jest obecnie w bardzo dobrym stanie i nie byłaby to praca ala "projekt" gdzie zapuszczony i przerdzewiały trup robiony jest na brykę jak z salonu. Zainteresowanych proszę o kontakt, cena oczywiście do uzgodnienia.
dill Opublikowano 27 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2016 byłem ostatnio na ul. Kościuszki 47 w Krakowie w myjni- to Ecomyjnia tu macie info http://krakowmyjnia.com/ . Rewelacja jak dla mnie.Innowacyjna metoda parowego czyszczenia tapicerki. Doczyścili mi tapicerkę i to nie że schła 2 dni a po 4 godzinach juz auto perfekcyjnie czyste było gotowe do jazdy. Powiem szczerze pierwszy raz korzystałem z myjni parowej i juz wiem, że warto.
Kubakrk Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Odkopuję temat. Szukam w Krakowie kogoś sprawdzonego, kto dobrze wyczyści mi wnętrze samochodu. Chodzi mi o gruntowne umycie, impregnację skóry/alcantary, podczyszczenie podsufitki itp. Jeśli możecie kogoś polecić proszę o info.
Partner forum robert_motogo Opublikowano 15 Lipca 2016 Partner forum Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2016 Odkopuję temat.Szukam w Krakowie kogoś sprawdzonego, kto dobrze wyczyści mi wnętrze samochodu. Chodzi mi o gruntowne umycie, impregnację skóry/alcantary, podczyszczenie podsufitki itp. Jeśli możecie kogoś polecić proszę o info. Może to nie Kraków, ale bardzo blisko Zapraszamy do Nas - www.motogo.pl
Rekomendowane odpowiedzi