Rafal Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Potrzebuje pomocy w odnalezieniu kodu lakieru w samochodzie jak w temacie, dodam że jest to rok 2003. Nigdzie nie ma tabliczki znamionowej i jestem w kropce, musimy wymienić klapę i zderzak, a tu nie wiem jak kupić w kolor dane elementy :-\
Berd Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Zadzwoń do serwisu Renault. Przez tel podadzą Ci
Rafal Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Zadzwoń do serwisu Renault. Przez tel podadzą Ci Dziękuję, jutro dzwonie
Berd Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Mój kolega kiedyś wysłał fotkę samochodu i serwis również podał mu kod koloru
karambol Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Kod lakieru masz po prawej stronie na słupku środkowym, pierwsze znaki TED później masz trzy liczby, one są numerem lakieru, cyknij jeszcze fotkę dla pewności
Rafal Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 Kod lakieru masz po prawej stronie na słupku środkowym, pierwsze znaki TED później masz trzy liczby, one są numerem lakieru, cyknij jeszcze fotkę dla pewności Niestety nie ma tej naklejki :-\
karambol Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 To zostało Ci jeszcze podjechać ASO lub do mieszalni lakierów
funkoval Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 albo logowanie na stronie 'moje renault' i szukanie danych tam - przynajmniej nazwa koloru powinna wyskoczyć
Rafal Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2015 albo logowanie na stronie 'moje renault' i szukanie danych tam - przynajmniej nazwa koloru powinna wyskoczyć dziękuję zalogowałem się i znalazłem nazwę koloru. Po nazwie znalazłem kod
Rekomendowane odpowiedzi