MrcinKsi Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Cześć wszystkim w końcu i mi udało się przetestować nowego irona od SG. Przejdę od razu do szczegółów Test przeprowadziłem na felgach niezbyt zaniedbanych (w poprzednim sezonie zabezpieczone były RIM od Gyeon) ale jak sami zobaczycie posiadają czarne plamy (wżery, których nie można w żaden sposób doczyścić). Na początku dwaj rywale free image hosting Strona Iron od SG host image Strona Iron od CP free image upload Dobra, zaczynamy. O zapachu nie będę się rozpisywał bo wiadomo tego typu produkty nie mają ładnie pachnąć tylko porządnie czyścić. Po chwili, iron SG jako pierwszy zaczyna krwawić hosting immagini invia immagini hostare immagini image share Po 3 min tak się przedstawia sytuacja caricare immagini image hosting host image Pędzelek w dłoń i jedziemy upload immagini free image upload free image hosting No to płuczemy Strona SG upload immagini gratis Strona CP host immagini Na koniec zmiana stron image hosting host immagini Iron od SG miał jeszcze trochę co poprawić po CP Zdaniem podsumowującym, polski odpowiednik na pewni nie jest gorszym produktem, a co widać na ostatnim foto nawet lepszym. Za niemal połowę ceny irona od Car Pro możemy mieć produkt na tym samym poziomie, więc nie ma co przepłacać Dziękuję za uwagę i do następnego
MatthewG Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 A jak długo odczekałeś przed zrobieniem ostatnich zdjęć? Bo na początku widać, że CP "płynie" z opóźnieniem. Bardzo fajny test
Piotrek Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 MrcinKsi, Dobry test Wynik jak dla mnie trochę zaskakujący, ale jak widać SG daje radę.
MrcinKsi Opublikowano 24 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 A jak długo odczekałeś przed zrobieniem ostatnich zdjęć? Bo na początku widać, że CP "płynie" z opóźnieniem. Nie za długo, max 5 min. Słońce świeciło i bałem się, że mi zaschną.
Rekomendowane odpowiedzi