Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć!

chciałbym Wam zaprezentować moją stronę http://www.klaksonik.pl/

Zawsze miałem problem z zapamiętywaniem dat kiedy coś wymieniałem w aucie itp. W serwisie klaksonik.pl można zapisywać naprawy (po zalogowaniu) z dokładnymi datami oraz wrzucać skany faktur za naprawę. W zakładce powiadomienia mamy możliwość ustawienia przypomnienia o kończącym się ubezpieczeniu czy terminie przeglądu technicznego. Strona wysyła automatycznie maila z informacją o terminie na 40dni przed końcem aby można było spokojnie wypowiedzieć umowę ubezpieczycielowi. Strona pozwala m.in. zostawiać wiadomości zmotoryzowanym użytkownikom. Możemy napisać pochwałę, podziękowanie lub wyrazić swoją złość w kulturalny sposób ;)

Do serwisu stworzyliśmy aplikację na androida. Co prawda można przy jej pomocy tylko wysyłać i sprawdzać powiadomienia ale w niedługim czasie dodamy do niej kolejne opcje.

Korzystanie ze strony jest bezpłatne i takie zostanie ;)

Strona i aplikacja zostały stworzone dla kierowców czyli m.in. dla użytkowników tego forum dlatego bardzo zależy mi na Waszej opinii. Mam prośbę aby każdy z Was założył u nas konto i przetestował stronę. Sugestie mile widziane. Chętnie rozbudujemy serwis wg. Waszych wskazówek a najlepsze pomysły nagrodzimy.

W przygotowaniu są naklejki na auta które będzie można dostać za free. Trzeba będzie tylko pokryć koszty wysyłki.

Czekam na komentarze i oceny strony i aplikacji

Zachęcam do polubienia naszego fanpaga. Będziemy tam informować o zmianach i nowościach.

strona http://www.klaksonik.pl/

fanpage https://www.facebook.com/pages/klaksonikpl/1522826707984618

aplikacja na androida https://play.google.com/store/apps/details?id=klaksonik.pkg

PS. do moderatorów- starałem się dobrze dobrać kategorię tematu i nie złamać regulaminu ale jeśli coś zrobiłem źle proszę o informację i dokonam zmian. Proszę aby nie usuwać tematu tylko przenieść go do właściwego działu. Z góry dzięki!

Łukasz

Posted
Czyli to samo co od wielu lat Auto W Centrum?

znam AutoWCentrum oraz portal Auto Centrum. Nie chcemy iść w stronę portalu tylko w swoją własną ;) strategia jest opracowywana :D

Posted
Ok strategia strategią, ale na chwilę obecną to samo co AWC?

tak jak wspomniałeś AWC działa kilka lat a ja zajmuję się swoją stroną od 3tygodni ;)

Na chwilę obecną mamy tyle opcji ile widać ale pracujemy już nad kolejnymi. Myślę, że warto śledzić mój projekt, to nic nie kosztuje ;)

Posted

Jeśli ktoś by chciał taką naklejkę jak poniżej na zdjęciu to chętnie wyślę. Koszt tylko za wysyłkę kurierem 15zł. Nie wysyłam pocztą oraz inpostem.

W zamian mile widziane foto z naklejoną naklejką na aucie (wrzucimy na fb)

Jak coś pisać na priv.

wymiary duża 20,5 x14,5cm lub mała 10,5 x 7,5 cm

drukowane na specjalnej folii bezpiecznej dla lakieru

sdejig.jpg

PS. z kodowaniem mamy problem bo baza została przeniesiona na inny serwer i coś nie gra ale pracujemy nad tym

• 1 month later...
Posted

Wątpię, aby ktoś się skusił na naklejkę za 15 złotych. Tak, wiem płaci się za wysyłkę, a naklejka gratis. Może gdybyś wysyłał PP za 2 złote, to pojawiliby się chętni. Ja akurat nie, bo nie mam w zwyczaju reklamować nic na samochodzie. Prócz napisu na ramce do tablicy rejestracyjnej, ale za nie nie trzeba płacić :-) i nawet moja stara Corsa jeździ z reklamą Mercedesa :-D

Posted

Wątpię, aby ktoś się skusił na naklejkę za 15 złotych. Tak, wiem płaci się za wysyłkę, a naklejka gratis. Może gdybyś wysyłał PP za 2 złote, to pojawiliby się chętni. Ja akurat nie, bo nie mam w zwyczaju reklamować nic na samochodzie. Prócz napisu na ramce do tablicy rejestracyjnej, ale za nie nie trzeba płacić :-) i nawet moja stara Corsa jeździ z reklamą Mercedesa :-D