rojass Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2014 Jedyną marką, która nie miała dużej wpadki z silnikiem jest honda Pewnie dlatego, że z turbo nie kombinowali i wybór silników ubogi. 2.2 iCTDi - to niby bez turbo...? CR sypią się mniej niż PD ale jednak nie są to odosobnione przypadki. Kilka dni temu mojemu szwagrowi padł taki w A6 z 2008r. Generalnie każde nowoczesne diesle to padaki - mniej lub bardziej awaryjne. A robota nad passatem extra - odżył niesamowicie
Maciej WTN Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ale mi się ciepło zrobiło jak ostatnie zdjęcia oglądałem:) Tyle słońca nie to co teraz.Fajna praca. Po wyjęciu foteli nie miałeś problemu z kontrolkami poduszek? Wiele osób pisze, że w VW to się zdarza. Z poduszkami nie było żadnego problemu, nie wyskoczył błąd. Przed wyciągnięciem foteli odpinałem akumulator Co do stwierdzenia o klasyku, chodziło mi jak koledzy powyżej napisali, o klasyczne zestawienie auta,wersji silnika, a nie o to że Passat to klasyk Dzięki za poprawke i za kolejne pozytywne komentarze
Adamek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tam jeszcze sporo brudu siedzi Panie kolego Mimo tego małego pominięcia praca elegancka. Samochód przejrzał i wygląda o niebo lepiej. Z drugiej jednak strony - Nie kupiłbym tak zapuszczonego samochodu, świadczy to tylko o tym że właściciel ma go w szeroko rozumianym poważaniu. Aż wstyd!
Maciej WTN Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Fakt Pójdzie do poprawki są miejsca gdzie strasznie ciężko dojść. Ogólnie podłoga była prana ponad 5 razy, czyli prespray + ekstrakcja
Maciej WTN Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Mała aktualizacja. Od korekty i położenia Fusso minęło ok. 3,5 miesiąca. Do tej pory auto przejechało ponad 6000 km, parkowane pod chmurką, myte 2 razy proszkiem, dzisiaj pierwsze mycie ręczne na dwa wiadra. QD nie był używany. Według mnie wygląda to świetnie: print screen image hosting sites hosting images
poniatkys Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Masz, rację jest świetnie. Fajnie te fusso się trzyma.
SlawkoW Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Witam. Mam podobnego Paska i też chciałbym zrobić korektę lakieru oraz odświeżyć wnętrze. Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie do takiego efektu końcowego?
Maciej WTN Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Witam. Mam podobnego Paska i też chciałbym zrobić korektę lakieru oraz odświeżyć wnętrze. Ile czasu zajęło Ci doprowadzenie do takiego efektu końcowego? Szczerze mówiąc to dokładnie nie pamiętam, ale myślę że grubo ponad 40 godzin
sebek1993 Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2015 Fusso było położone na jałowy lakier? Ile wytrzymało?
Przybysz Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Dobra korekta Rodzice zadowoleni pewno Nic tylko dbać teraz
Maciej WTN Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Fusso było położone na jałowy lakier? Ile wytrzymało? Poleciało na jałowy lakier. Nakładane w październiku wytrzymało całą zime bez problemów Tu masz filmik robiony w styczniu Dobra korekta Rodzice zadowoleni pewno Nic tylko dbać teraz Dzięki
Maciej WTN Opublikowano 20 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2015 Na pierwszej stronie na samym początku relacji masz pełny spis środków, których użyłem do mycia, prania, polerowania itd.
Ciesielko Opublikowano 23 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2015 Naprawdę nieźle to wyszło ja musze zrobić coś w moim golfie mk1 z brąz wnetrzem
shinekamcar Opublikowano 27 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2016 Super praca... przyjemnie ogląda się takie relacje
kiler113 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2016 konkretna robota z lakierem bo juz niezle zajechany byl
Maciej WTN Opublikowano 12 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2016 618370 Postautor: shinekamcar » 27 sty 2016, o 22:30Super praca... przyjemnie ogląda się takie relacje Dzięki, na wiosne pojawi się na pewno jakaś kolejna relacja 619122 konkretna robota z lakierem bo juz niezle zajechany byl Dzięki, stan lakieru był agonalny
Kyler Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Piękna robota Napewno dużo ciężkiej pracy włożyłeś lecz widać że opłacało się
proton789 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Noo ładnie Fusso trzyma , mi się nie udało jeszcze utrzymać żadnego wosku powyżej miesiąca
KrzysiekT5 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A jak się trzyma Owatrol pytam bo też planuje odmłodzić plastiki na swoim Łośku bo przeszły metamorfozę z czarnych w szare i moje pytanie pchać się w dressingi czy od razu z grubej rury
Maciej WTN Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 A jak się trzyma Owatrol pytam bo też planuje odmłodzić plastiki na swoim Łośku bo przeszły metamorfozę z czarnych w szare i moje pytanie pchać się w dressingi czy od razu z grubej rury Powiem Ci, że Owatrol jest mega trwały i mega wydajny U siebie w aucie na podszybiu jak go nakladałem zostawiłem testowy pasek od taśmy, róznica była widoczna doskonale jeszcze rok po aplikacji, a auto stoi pod chmurką Jedyny problem to aplikacja, trzeba się na niektórych plastikach przyłożyć bo moga zostać smugi, albo ciemniejsze/jasniejsze miejsca. Wszystko zależy od plastiku, na niektóych nie ma znaczenia
florek Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 gratulacje super ci to wyszło
e30rs Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2017 Rysy pod klamka kierowcy na zewnatrz po korekcie ?
adamfirst1 Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Tyle środków niby użyte a samochód wygląda jak po dobrym sprzątaniu Ile czasu nad tym spędziłeś ?
Maciej WTN Opublikowano 21 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Tyle środków niby użyte a samochód wygląda jak po dobrym sprzątaniu Ile czasu nad tym spędziłeś ? Jedno popołudnie jak na porządne sprzątanie przystało Dodane po 2 minutach 5 sekundach: Rysy pod klamka kierowcy na zewnatrz po korekcie ? Z tego co pamiętam liźnięte ręcznie
Rekomendowane odpowiedzi