jbiz Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Jak zwykle wszystko na czas! Bardzo dziękuję
kamil_motogo Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Dziękujemy za wszystkie opinie
Fitte Opublikowano 19 Marca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2015 Po raz czwarty dziękuje Wszystko elegancko popakowane, zakupy w waszym sklepie to przyjemność! . Zamówienie poszło około godziny 12 i na drugi dzień o tej samej godzinie kurier zapukał do drzwi Dziękuje za gratisa!
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 20 Marca 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2015 @ Fitte - bardzo nam miło, zapraszamy do nas jak najczęściej
cannonn Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Drugie zamówienie ponownie doszło błyskawicznie, niestety kubeczek z miarką się połamał w paczce, ale już trudno Dzięki za dobry kontakt i sprawną obsługę.
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 cannonn - możemy go dorzucić przy następnym zamówieniu? Tylko proszę o przypomnienie. I dziękujemy za kolejne zakupy u nas
powalla Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Ja tez 2 razy robilem zakupy i obie transakcje przebiegly szybko i bezproblemowo, a towar byl dobrze zabezpieczony. Polecam
cannonn Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jak będę pamiętał to przypomnę, chociaż o taką pierdołę nie ma co się dopominać
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 cannonn - pierdoła ale jaka przydatna! powalla - dzięki
sysiu20 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Również chciałbym wyrazić pozytywną opinię Paczka dotarła szybko i była dobrze zabezpieczona Dziękuję za zorganizowanie i możliwość udziału w konkursie, oraz pomoc przy dokonywaniu wpłaty za dodatkowe fanty Pozdrawiam
kamil_motogo Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 sysiu20, dziękujemy
kimboax Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 Nie polecam!!! Oto mój przypadek : Po raz drugi zamówiłem rzeczy z tej firmy za pierwszym razem wszystko doszło ekspresowo tak jak napisane na aukcjach. Za drugim razem czyli wczoraj 27.05.2015 zrobiłem duże zamówienie pół z showcarshine pół z motogo ze względu na dostępną ilość padów Scholl podanych na aukcji zamówiłem je z firmy motogo. Dzisiaj cały dzień oczekiwałem na paczkę która nie dotarła ( zamówiona w tym samym momencie z showcarshine doszła dziś ) zdenerwowany napisałem e-maila do firmy 40min temu i dostałem informację, że nie mają padów Scholl dlatego paczka nie wyszła i jak jutro nie dojdą to doślą je po niedzieli a reszta wyjdzie jutro. Jest to nie poważne traktowanie klientów - jeśli czegoś nie ma ( ok rozumiem mogło się zdarzyć ) to od razu powinni do mnie rano zadzwonić i poinformować o sytuacji zamówiłbym gdzieś indziej i miałbym je najpóźniej jutro. Klientowi obiecałem, że samochód będzie gotowy na sobotę a teraz jestem bez wyjścia. Nie polecam!!! I nie jest to reklama showcarshine - po prostu na tamtej firmie się nie zawiodłem ale przeszedłem do motogo ze względu na większą ofertę produktów która mnie interesuje.
cannonn Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 kimboax, Pan chyba z drzewa spadł i to nie na cztery łapy Wolę dalej się nie rozwijać, bo jeszcze bym bana dostał, czy coś
kimboax Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 To może się rozwiń bo chyba nie rozumiesz sytuacji. Zamawiam rzeczy na aukcjach na których pisze wyraźnie " wysyłka w ciągu 24h " a jestem informowany o tym, że jednak nie poszło dopiero następnego dnia wieczorem gdy sam się zainteresowałem tematem więc chyba jest coś nie tak? Jak czegoś nie ma i nie są w stanie dotrzymać umowy 24h to pierwsze co wg mnie powinni zrobić to zadzwonić do mnie i poinformować po to się podaje nr telefonu przy zamówieniu. Mam samochód klienta u siebie który pozamieniał zmiany w pracy specjalnie tak żeby samochód mógł u mnie postać kilka dni i odebrać go w sobotę.
Partner forum MOTOGO Opublikowano 29 Maja 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 @ kimboax - przyznalismy się do winy i przeprosiliśmy. Ale kilka słów wyjaśnień: Zamówienie dotyczy allegro a nie sklepu www.sklep.motogo.pl o którym tutaj mowa i gdzie zawsze ustalamy priorytet jeżeli chodzi o kontakt z klientem i zaktualizowane stany magazynowe. Nie wierzę, że małe zamówienie ma przeważyć o tym czy Pański klient zostanie obsłużony czy nie.
Sztig Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2015 Zamówiłem u MotoGo dwa szampony firmy Shiny Garage przez serwis allegro.pl. Przesyłka dotarła szybko i w nienaruszonym stanie - dobrze zabezpieczona. Świetnie, że sprzedawca ma możliwość wysyłki za pomocą Paczkomatów InPost. Jest to obecnie najwygodniejsza dla mnie forma wysyłki. Żałuję, że pierwszej dużej paczki nie zrobiłem w tym sklepie, a wybrałem mainstreamowy.
hanysxx Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Polecam. Błyskawiczna realizacja. Paczuszka dotarła do mnie zabezpieczona tak jak powinna No i mały miły gratisik MF + naklejeczka .
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 10 Czerwca 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2015 hanysxx - dzięki za miłe słowa. Za niedługo będzie możliwy odbiór w Krakowie
Dziki Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zamówienie nr 2265 dziś w południe dotarło. Oczywiście wszystko w porządku, paka dobrze zabezpieczona, co prawda gratisu żadnego nie było oprócz naklejki, ale jakie zakupy, to i taki gratis. Dzięki i pozdrawiam.
peterback Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Polecam zdecydowanie Duża ilość produktów i fachowa obsługa Zamawiałem już kilka razy i zawsze jakiś "gift" znalazł się paczce za co bardzo dziękuję. Pozdrawiam
sardzent Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 podobnie jak wyzej polecam z czystym sumieniem ... maks 2 dni i paczka na biurku albo w paczkomacie, zawsze porzadnie zapakowane, opisane, kontakt wzorowy
Partner forum kinga_motogo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dziękujemy za pozytywne opinie. Są dla nas najlepszą motywacją!
phini Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zamówienie nr 2308 doszło niecałą godzinkę temu(trochę ponad 24h od złożenia zamówienia)! Bardzo szybka wysyłka - to się chwali! Polecam
Partner forum robert_motogo Opublikowano 25 Czerwca 2015 Partner forum Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 phini, Cieszymy się i pozdrawiamy
pawelpp Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2015 Ja również polecam. Szybko, dobrze zapakowane. Dzięki za "szmatke"
Rekomendowane odpowiedzi