Gajek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 kaskra1, powiedz mi gdzie kupiłeś powłokę H-7 od Soft99 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 E - bay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 przegapiłem chyba kaskra1 :good: :good: :good: super relacja, widać czego używałeś, wszystko pokazane krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brg Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Bardzo fajna relacja, z ciekawością ogląda się, do samego końca ;)kolorek autka też fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haro Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Nieźle utrzymany Egzemplarz Rs'a. a po autodetalingu wygląda jak nóweczka prosto z salonu:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toster Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Za felgi masz u mnie od razu 10/10 . A do Twingo w RSie świetnie pasują. Relacja też pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Toster, dzięki bardzo. Czas chyba zabrać się za fieste powoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi