pawel9016 Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Bardzo dobrze mi się pracuje Vanderem nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoo Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Super przemiana! Właściciel był w szoku? :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak ten samochód mógł być malowany, skoro piszesz, że na całym były odczyty 80-120 mikronów? Nie ma podtekstów, pytam się poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 12 Listopada 2014 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 fernando, w fabryce byl malowany! Naiwny Ty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Jak ten samochód mógł być malowany, skoro piszesz, że na całym były odczyty 80-120 mikronów? Na mojej dziewczyny C2 malowane były drzwi kierowcy, a odczyty z miernika w granicach 90-130 mikronów na całym aucie, łącznie z tymi drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel9016 Opublikowano 12 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Napisałem gnieniegdzie było 80-120um , czyli nie całe auto- tyle było na klapie bagażnika i drzwiach od kierowcy I "prawie"wszędzie był malowany - czyli reszta oprócz wymienionych częsci była malowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 12 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 pawel9016, dzięki za wyjaśnienie. Po prostu zdanie: Lakier gnieniedzie był naprawde bardzo cienki po mierzeniu lakierem wynik był w granicach od 80 do 120 um. odczytałem w ten sposób, że gdzieniegdzie był bardzo cienki, czyli miał 80 mikronów, a maksymalnie miał 120, bo napisałeś "od-do". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineON Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 "od-do". Saab jest malowany od-do Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi