ANB Żółtek Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Wychodząc Wam naprzeciw, wprowadziliśmy możliwość zapłaty kartą za Wasze zamówienie w Paczkomatach. Dla wszystkich rozmiarów obowiązuje płaska stawka - 14 zł. Gdy osiągniecie pułap darmowej przesyłki (250 zł), pobranie w Paczkomacie tylko 5 zł. Blisko 98% Paczkomatów InPost już obsługuje pobrania, te które nie mają jeszcze takiej funkcji będą systematycznie likwidowane. Aby sprawdzić, czy Twój Paczkomat obsługuję usługę płatności kartą zajrzyj na Paczkomaty Mapa Co sądzicie o takiej możliwości? Wygodne? Odpowiada Wam? Czekamy na sugestie
Geniusz Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Wg mnie strzał w 10 ja 90% zakupów za pobraniem biorę więc fajna opcja
ANB Żółtek Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Testowaliśmy z Karolem (wysyłaliśmy sobie nawzajem paczki ) i meeeeega sprawnie to działa
piteks Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Pomysł rewelacyjny. Myślę, że każde ułatwienie dla klienta jest dobrym pociągnięciem .
Recommended Posts