Jump to content

Nowe opryskiwacze Kwazar

Recommended Posts

Posted

Witam,

Szukalem i nie znalazlem. Moze ktos juz ma i moze sie wypowiedziec?!

Narazie dostepne w 1,5l Venus. Moje zalane juz Tenzi Aluxem i Strongiem oraz Prickbort i nitro :evil:

Wszystko ladnie hula. Wczesniej to byla kwestia czasu kiedy przestawaly dzialac z takimi produktami. Wyglada to ladnie :song:

wp20141019141304pro800.jpg

wp20141019141323pro800.jpg

wp20141019141317pro800.jpg

wp20141019141315pro800.jpg

wp20141019141310pro800.jpg

:good:

Posted

Ja używam tych białych z niebieskimi podstawkami, seria Mercury professional,to jest ta sama seria co Venus tyle, że bez pompek.

Mam je od roku, małe i duże , poza mechanicznym uszkodzeniem psikadła (z mojej winy) nic im się nie dzieje, spisują się rewelacyjnie, a co do nich lałem do już sam nie wiem, ale prawie wszystko :-] , można tak samo jak do marolex-a dokupić z części zamiennych chyba wszystko. Polecam, bo cena też nie jest jakaś z kosmosu.

Posted
Ja używam tych białych z niebieskimi podstawkami, seria Mercury professional,to jest ta sama seria co Venus tyle, że bez pompek.

Mam je od roku, małe i duże , poza mechanicznym uszkodzeniem psikadła (z mojej winy) nic im się nie dzieje, spisują się rewelacyjnie, a co do nich lałem do już sam nie wiem, ale prawie wszystko :-] , można tak samo jak do marolex-a dokupić z części zamiennych chyba wszystko. Polecam, bo cena też nie jest jakaś z kosmosu.

Kwazar Mercury Super Pro+ bez opcji 360 wytrzymuje dluzej niz wersja 360. Chodzi mi tutaj o produkty typu Prickbort i kwasy jak Alux Strong itp. Nawet mocno rozcienczone APC typu BH Surfex HD rozwala normalna wersje opryskiwaczy Mercury Super Pro+ a 360 jeszcze szybciej, ze wzgledu na gumowa rurke. Owa sztywnieje przy mocnych APC oraz Prickbort, co wiadomo, powoduje ze opcja 360 przestaje dzialac. Nastepnie wezyk gumowy odpada od mocowania glowicy.

Mozna ten problem rozwiazac montujac normalna rurke od wersji non 360 i bedzie dalej hulac do momentu kiedy juz sama glowica powie stop..

Oprocz tego opryskiwacze sa super a podejscie fabryki do klienta naprawde :good:

A ze produkt polski (bez rozpisywania sie dla kogo jeszcze w UE robia opryskiwacze) to ogromny plus..