chemikk Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Witam wszystkich, chciałbym zapytać czy ktoś spotkał się z takim zjawiskiem po użyciu APC, w tym wypadku było to Pulimax z Ma-fry. Dodam, że po nałożeniu Natural Look'a wszystko wróciło do normy.
AlCapone88 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Czasem tak bywa nawet po plaku innych firm. jak sie przesadzi i wytrze mocno... unikaj takich dziwnych firm i bierz markowe oraz testuj w niewidocznym miejscu
chemikk Opublikowano 21 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Widzisz akurat Ma-fra to nie dziwna firma i jak popatrzysz w dział Partnerów to kilka firm tych produktów używa, są naprawdę dobre. Głównie Pulimax i do ekstrakcji Pulimoquettes. Apc Lime z SG jakiś czas temu zrobiło podobny efekt na boczku drzwi w innym aucie na desce było ok. Gdyby na całości coś takiego wynikło to byłbym na 100% pewny, że to wina produktu ale wyszło to tylko miejscowo. Co do roztworu był dany 20:1. Może przy użyciu APC do plastików trzeba by dać jeszcze większy. Dodam, że wyszło to po przetarciu miękką mikrofibrą i co dziwne tylko w jednym lub dwóch miejscach na pozostałych było bez zastrzeżeń. Stąd zapytanie czy taki efekt jest czymś spowodowany... Pomyślałem, że ktoś mógł mieć do czynienia z podobną akcją.
Michael MSTP Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2014 Jeżeli dałeś 20:1 to miałeś prawo zrobic im kuku, ale pewnie chodziło Ci o stężenie 1:20
chemikk Opublikowano 22 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Tak mój błąd, miało być 1:20. Dzięki.
InspektorKot Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2014 Też miałem takie ślady u siebie w Astrze G po innym APC. Zastosowanie dressingu pomogło tak jak u ciebie, ale czym to jest spowodowane nie wiem, bo wyszło tylko miejscowo nad zegarami. W drugim aucie nic takiego się nie pojawiło, więc być może tworzywo na tym kokpicie jest jakieś delikatne.
pabloo1033 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 ja mam podobnie ale rownomiernie na calym elemencie i to zarowno po VP Interior jak i SG RD. Po kilkunastu minutach i wyschnieciu samo znika.Ostatnio przetarlem samą wodą na próbę i efekt podobny, więc to taki rodzaj plastiku.
chemikk Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2014 Na to wygląda, że tak zareagowało po prostu tworzywo i zastosowane Apc nie miało z tym nic wspólnego. Dziękuje koledzy za odpowiedzi i sugestie Pozdrawiam!
deal Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2015 tez mialem taki problem w hondzie na boczkach drzi zrobilem APC i nagle cale miale wpadlem w panike co jest jak zawsze robie tak samo i nic . poszedlem na 2 boczek i zrobilem czysta MF tylko zamoczona w cieplej wodzie i to samo biale . wszedl dressing i zrobily sie czarne . pierwszy raz takie cos
Rekomendowane odpowiedzi