pawelkoralus Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Praca jak zawsze na bardzo wysokim poziomie Swoją drogą typowa konfiguracja pod sąsiada, samochód segmentu E a w środku bida wyposażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skodziarz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Wiem, że trochę stary temat, ale mam pytanie: Do usunięcia rys z tylnego wyświetlacza z JumboBoxa wystarczy ten środek? Mam z nim podobny problem i chciałbym usunąć te rysy. Sądzisz, że również to zadziała na słupkach B? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Miyagi Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Poczytaj trochę na forum, tu naprawdę jest dużo na temat kosmetyki i jak to w kosmetyce - do każdego uszkodzenia trzeba indywidualnego podejścia. Nie ma gotowej recepty. Nie wiem jakie masz uszkodzenia, więc nie mogę odpowiedzieć na Twoje pytanie "czy wystarczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorusek Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Bardzo,bardzo fajna relacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi