Barista Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Obrazki prosto z Paryża To wszystko nic - rekordzistką jest bardzo miła i ładna pani, która skończywszy oblatywać jedną szmatką wszystkie modele Ferrari poszła wytrzeć blat baru z rosy spływającej z kieliszków szampana, a że historia lubi się kołem toczyć to po chwili wróciła do pielęgnacji aut. Zgadnijcie, którą szmatką?
woof Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 w Paryżu nie miał się przypadkiem megs z nowościami pokazywać? gdzieś mi to przed oczami przeleciało. a co do jakości tego detailngu.... cóż
Barista Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 O tym Megsie mówisz?
woof Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 pewnie tak - będę w domu to poszukam bo w kopalni poblokowany FB jest coś nowego?
Barista Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Szczerze to nie wiem :-) Spiesząc się na jazdę testową Renault Twizy strzeliłem fotkę, że byli i tyle. A potem nie chciało mi się do nich wracać, bo byli w hali na oddali :-)
MatthewG Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 C63 Black, dobry bandzior
Rekomendowane odpowiedzi