juventinio2603 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Witam, Oprócz aut moje hobby to także recykling/upcykling. Postanowiłem połączyć 1 i 2 hobby czego efekty możecie zobaczyć poniżej. Wykonałem kilka gadżetów dla fanów motoryzacji. Poniżej portfel z samochodowych pasów bezpieczeństwa. Torba z dętki rowerowej oraz torba z wystrzelonej poduszki powietrznej. W najbliższą niedzielę produkty będzie można zobaczyć w programie NOWY GADŻET na TVN Turbo. portfel z pasów bezpieczeństwa torba z dętki torba poduszki powietrznej etui na tablet Produkty są wytrzymałe i każdy jest inny. Nie ma możliwości aby się powtórzyły. Guma rozkłada się ok. 100lat więc jest to szalenie istotny problem. Mam nadzieję, że komuś się spodobają Piszcie co o tym sądzicie, sugestie mile widziane.
lukatoni190 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Mnie jak najbardziej też Działaj dalej i powodzenia
powalla Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Ta torba z dętki (gumy) nie śmierdzi ? Kurcze wisi mi w garażu taka dętka (czasem jakąś uszczelkę/przekładkę się z niej wytnie) , no i zapaszek jednak jest (szczególnie jak jest gorąco, bo wisi na drzwiach).
cichy_ Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 Dobrze to wygląda Produkty nie wyglądają tandetnie(z czym mi się kojarzyła jak dotąd cała ekologia i przetwarzanie produktów). Niezły pomysł a i wykonanie też w porządku. Trzymam kciuki za projekt A niebawem zgłoszę się po portfel( bo mój już w rozsypce), a ten z pasów to taki raczej mało podatny na zniszczenia
diablo228 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2014 bardzo ciekawy pomysł, jeśli ceny produktów będą fajne to zapewne przyjmą się na rynku. ciekawa torba po poduszcze, zawsze może komuś jeszcze raz uratować życie na drodze
Qandoo Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Można je gdzies już dostac ?? Portfel mi sie spodobał
Yasiek Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Qandoo, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 733#513874
juventinio2603 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2014 Ta torba z dętki (gumy) nie śmierdzi ? Kurcze wisi mi w garażu taka dętka (czasem jakąś uszczelkę/przekładkę się z niej wytnie) , no i zapaszek jednak jest (szczególnie jak jest gorąco, bo wisi na drzwiach). mam bardzo dużo takich pytań. Guma po specjalnym przygotowaniu nie śmierdzi chyba,że dotkniesz nosem torby ale to też nie "smród". Poprostu guma ma specyficzny zapach. Używam aktówki z gumy i jest ok, nie przeszkadza mi zapach. [ Dodano: 18 Wrzesień 2014, 15:44 ] Można je gdzies już dostac ?? Portfel mi sie spodobał wszystkie produkty sprzedaje w swoim sklepie ale nie chciałem tu wrzucać linku żeby nie naruszać regulaminu. Proszę pisać na priv. Ceny są dostosowane do rynku. Dla forumowiczów zniżki
soll Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 Wczoraj dostałem portfel. Jest fajny, wygodny i bardzo mi się podoba, mam kolor szary. Do szarego dodałbym taki np akcent czerwony, coś niedużeko, jakaś klapka, lamówka/brzeg obszyty, niebieski czy inny kolor, żeby zupełnie zmienić wizerunek, jednolite są ok, ale czasem przydało by się coś z małym jajem Tak czy inaczej polecam.
juventinio2603 Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2014 następne będą bardziej kolorowe jak i klasyczne
Jelex Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Rewelacja! Niepowtarzalny design + ekologia = super produkt! Gratulacje za pomysły i ich realizację!
alberto Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 Dziś oglądałem w TVN TURBO właśnie nowy gadżet'a i ten portfel jest świetny!
juventinio2603 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2014 jeśli ktoś jest zainteresowany współpracą przy dystrybucji lub dorzucaniem jako gratis do swoich usług zapraszam na priv
_jedrek_ Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 Witam, Oprócz aut moje hobby to także recykling/upcykling. Postanowiłem połączyć 1 i 2 hobby czego efekty możecie zobaczyć poniżej. Wykonałem kilka gadżetów dla fanów motoryzacji. Poniżej portfel z samochodowych pasów bezpieczeństwa. Torba z dętki rowerowej oraz torba z wystrzelonej poduszki powietrznej. W najbliższą niedzielę produkty będzie można zobaczyć w programie NOWY GADŻET na TVN Turbo. portfel z pasów bezpieczeństwa Obrazek Obrazek torba z dętki Obrazek torba poduszki powietrznej Obrazek etui na tablet Obrazek Produkty są wytrzymałe i każdy jest inny. Nie ma możliwości aby się powtórzyły. Guma rozkłada się ok. 100lat więc jest to szalenie istotny problem. Mam nadzieję, że komuś się spodobają Piszcie co o tym sądzicie, sugestie mile widziane. portfel super jaki koszt takiego cuda?
Dziki Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2014 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... sc&start=0
piteks Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2014 Jestem pod wrażeniem. Bardzo pomysłowe .
czarT Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2015 Bardzo ciekawe. Ile kosztuje taki portfel? Współpracuje już ktoś z Tobą jako dystrybutor?
juventinio2603 Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2015 Bardzo ciekawe. Ile kosztuje taki portfel? Współpracuje już ktoś z Tobą jako dystrybutor? W sprawie dystrybucji proszę na priv. Czołem! Od dziś posiadam nowe modele portfeli z kolorowymi pasami. Jest też totalnie nowy model z dętki! Poniżej fotki (real foto) portfele z pasów bezpieczeństwa portfel z dętki + czerwone obszycia tak jak poprzednio portfele robione są z odpadów. Kolory są żywe choć może nie widać tego na zdjęciach. Zielony nawet jak odblaskowy Portfel jest trochę szerszy niż poprzedni szary egzemplarz. Mile widziane sugestie i opinie normalna cena 79zł, dla użytkowników KA cena 65zł z dożywotnią gwarancją na portfel wysyłka kurier 12zł przedpłata 20zł pobranie w sprawie zakupu proszę na priv żeby nie zaśmiecać tematu Pozdrawiam Łukasz
juventinio2603 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2015 najnowsza opinia o portfelach użytkownika funkoval i link do działu sprzedam tu-->http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?f=129&p=553949#p553949
Samson Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Już wiem co sobie kupię na urodziny Szacun za świetny pomysł mistrzu!
virllix Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wczoraj przyszedł do mnie szary portfel. Wygląda świetnie. Super rozwiązanie.
Salix Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Pomysły ekstra i co ważne użytkownicy są zadowoleni Gratulacje pomysłu.
maku2004 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Portfelik z zielonym, kolor dość intensywny, ale mi i synowi się podobał. Sporo kieszonek, co synowi bardzo się przydaje. Polecam
JBS Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Osobiscie zamówiłem czarno-brązowy.Solidnie wykonany mieszczą się dokumenty i sporo innych bajerów. No i żaden z moich kumpli nie ma takiego Polecam
Rekomendowane odpowiedzi