tasek Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Witam miał ktoś styczność z ANTIRUST GEL MULTIBOND? Mam Fertan ale on nie usuwa do końca ognisk korozji. Po roku użycia Fertanu pomimo wyczyszczenia drobnego ogniska korozji tarczą nylonową, zastosowaniu Fertanu zgodnie z instrukcją i potem położeniu podkładu epoksydowego problem korozji znów występuje. Natknąłem się na ANTIRUST GEL "Głównym składnikiem żelu jest kwas ortofosforowy, który w połączeniu ze specjalnymi dodatkami daje efekt skutecznego i czystego działania (powierzchnia oczyszczona żelem nie przebarwia się)." Zostać przy Fertanie czy zaryzykować ten Antirust. Cena nie mała bo 80 zł za niewielką puszkę Dodam że chciałem usunąć rdzę z felg stalowych pomijając piaskowanie a tym samym rozbieranie kół, a potem użyć środek na elementach karoserii Pozdrawiam
Kama Posted August 17, 2014 Report Posted August 17, 2014 Ja kupiłem taką małą buteleczkę za 15 zł na spróbowanie i efekty są Zdjęcie przed/po zapożyczone z googla, ale rzeczywiście tak to wygląda
Recommended Posts