Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
na koniec zabezpieczyłem kierownicę Gyeon Leather Coat ;)

jak oceniasz ten środek ? Podbija on w jakimś stopniu wgląd skóry ? Warto zamienić "Środek konserwujący" (Leder Versiegelung) od Colorlock na Gyeon LeatherCoat ?

ps. relacja świetna ;)

Opublikowano

Cześć, mam pytanie dlaczego do zabezpieczenia kierownicy użyłeś gyeona a do foteli zymola? Jestem na etapie poszukiwań czegoś do zabezpieczenia skóry i już się pogubiłem czy użyć LV i na to zymola czy sam gyeon wystarczy.

Opublikowano

jagmar, po wchłonięciu praktycznie go nie widać, skóra jest matowa, nie śliska i zabezpieczona.

exantuss, do foteli użyłem Zymola, żeby odżywić skórę, bo była już trochę twardawa i dawno niczym nie odżywiana. W przypadku kierownicy zależało mi na zabezpieczeniu i całkowitym macie (Zymol trochę lubi się świecić), dlatego wybrałem Gyeona ;)

Opublikowano

Maciej WTN, dzięki 8-)

tak jak pisałem - nie wiem :mrgreen:

dostałem od Gruby_RS niebieski proszek prespray i różowy proszek do ekstrakcji, ale nie wiem dokładnie co to za produkty :P

Opublikowano

Maciej WTN, to chyba były środki Prochem :o:o

Tak, na początku rozrobiłem z trochę za zimną i słabo działało, ale jak rozrobiłem z wodą o temp ok. 50-60 stopni to już było :good::good::good:

Opublikowano

No właśnie mam Prochem power brust i jest biały, ale możliwe ze był to inny produkt z tej stajni :-] Jestem tego samego zdania, że jak sie nie rozrobi z odpowiednio ciepłą wodą to jest lipa ;)

Opublikowano
Nie wiem jak,ale nie widziałem wcześniej tej relacji... :dontknow:

Heh, nie jesteś sam :oops:

Świetna robota, świetne auto, przyjemnie się ogląda :good:

Czekam na kolejne relacje :)

• 1 rok później...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy zastosowany do czyszczenia kierownicy cleaner do skóry wszedł ostatecznie do sprzedaży ? Coś nie mogę namierzyć :o

Opublikowano

Fajna relacja z pracy. Najbardziej mi się podoba 50/50 w komorze silnika, widać że od nowości nie było przy nim nic robione. Zresztą, w środku tak jak pisałeś, wykładzina zaczynała zmieniać kolor :D