kamilgt Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kamil83, moja na szczęście, jak się okazało, była tylko brudna, lakier i skóra w bardzo dobrym stanie, więc po czyszczeniu wygląda prawie jak nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagmar Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 na koniec zabezpieczyłem kierownicę Gyeon Leather Coat jak oceniasz ten środek ? Podbija on w jakimś stopniu wgląd skóry ? Warto zamienić "Środek konserwujący" (Leder Versiegelung) od Colorlock na Gyeon LeatherCoat ? ps. relacja świetna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exantuss Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Cześć, mam pytanie dlaczego do zabezpieczenia kierownicy użyłeś gyeona a do foteli zymola? Jestem na etapie poszukiwań czegoś do zabezpieczenia skóry i już się pogubiłem czy użyć LV i na to zymola czy sam gyeon wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 jagmar, po wchłonięciu praktycznie go nie widać, skóra jest matowa, nie śliska i zabezpieczona. exantuss, do foteli użyłem Zymola, żeby odżywić skórę, bo była już trochę twardawa i dawno niczym nie odżywiana. W przypadku kierownicy zależało mi na zabezpieczeniu i całkowitym macie (Zymol trochę lubi się świecić), dlatego wybrałem Gyeona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Relacja mega Czego uzywałeś do prania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Maciej WTN, dzięki tak jak pisałem - nie wiem dostałem od Gruby_RS niebieski proszek prespray i różowy proszek do ekstrakcji, ale nie wiem dokładnie co to za produkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To czekamy, aż kolega Gruby RS sie wypowie Rozrabiałes z ciepłą wodą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Maciej WTN, to chyba były środki Prochem Tak, na początku rozrobiłem z trochę za zimną i słabo działało, ale jak rozrobiłem z wodą o temp ok. 50-60 stopni to już było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej WTN Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No właśnie mam Prochem power brust i jest biały, ale możliwe ze był to inny produkt z tej stajni Jestem tego samego zdania, że jak sie nie rozrobi z odpowiednio ciepłą wodą to jest lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Tak, chemia Prochem. Jak każda działa tym lepiej im cieplej - tlumaczylem, ale głowa widocznie juz myślała o zamieszaniu relacją... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 gruby_RS, myślałem, że jak ciepło w rękę to już 50stopni, a tu wyniosłem na dwór i już letnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie wiem jak,ale nie widziałem wcześniej tej relacji... Heh, nie jesteś sam Świetna robota, świetne auto, przyjemnie się ogląda Czekam na kolejne relacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 michałoś, dzięki, jak czas pozwoli to w zimę coś jeszcze wrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldik Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Przepraszam a czym wyczyściłeś skórę ? Nie doczytalem jakiego cleanera użyleś !? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad.am Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Aldik, zdaje się, że cleaner od Blinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Kierownica cleanerem Blink, fotele już nie pamiętam, albo Zymol albo CL albo też Blink Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mam takie pytanie. Jakiej fibry użyłeś do ścierania Swissvaxa z drewna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mareczek720, Car Pro Boa z tego co kojarzę Kurde trochę się zdjęcia pomieszały będę musiał poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek720 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 kamilgt dzięki wielkie A, że jeszcze zapytam do deski czego użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler113 Opublikowano 1 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 maga robota i relacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towar Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Super relacja, a odbiegając od tematu, jakie spalanie dżaga w mieście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konopa Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Czy zastosowany do czyszczenia kierownicy cleaner do skóry wszedł ostatecznie do sprzedaży ? Coś nie mogę namierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 towar, bez korków 12-15, w trasie 9-10 konopa, wtedy wszedł, teraz nie wiem czy jest jeszcze oferowany. Szukaj w sklepach gdzie mają BLINKa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iivo Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Cleaner blinka jest dostępny u mx nowickich Ostatnio kupowałem litrowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgaj Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Fajna relacja z pracy. Najbardziej mi się podoba 50/50 w komorze silnika, widać że od nowości nie było przy nim nic robione. Zresztą, w środku tak jak pisałeś, wykładzina zaczynała zmieniać kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi