booohal Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Świetnie pokazane prace i efekt końcowy przy silniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denis Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Mam pytanie, skąd pomysł na zabezpieczenie pedałów gazu i hamulca tym środkiem? Nie stały się czasem mega śliskie? Nie obawiasz się o to ze Ci się obuwie w pewnym momencie zsunie z pedałów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Denis, tym środkiem smaruje też dywaniki gumowe w zimę jedyny dressing jaki znam, który nie jest śliski na pedałach/dywanikach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Chetnie sam bym przetestował ten produkt SNB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Chetnie sam bym przetestował ten produkt SNB Wkrotce bedzie wprodzony do sklepow etykiety gotowe tylko czekać na zamówienia sklepów , sugerowana cena za opakowanie 0,5L to 32,55 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 W rewanżyku daje maksika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 geno, huehuehuehuehue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 kamilgt, Fajna relacja RINO+ Cropssa co to za produkt ? Wygląda trochę jak pierwsze opakowanie Pricka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestBikers Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Super relacja - właśnie takie lubię. Auto świetne no a różnica po wykonaniu pracy naprawdę powala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Trzy lata się zabierał do dżaga ale jak się zebrał, to nie ma listości - poziom Masterski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 WestBikers, dzięki piotr13, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... opssa.html Nowy psikacz ze Szwecji, jeszcze nie porównywałem bezpośrednio z Prickbortem, ale coś tam działa gruby_RS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wow... chyba najfajniejsza relacja w PSB od dłuższego czasu. Co jak co, ale szacun się należy - za ilość zdjęć i podejście z jajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 chyba najfajniejsza relacja w PSB od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 kamilgt, jak napisali moi poprzednicy - juz od dawna nie widziałem tutaj tak dobrej relacji! Dzięki za to A poza tym, oczywiście good job mate, nice reflections itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 fernando, pLaYmAn, SJake, dzięki chłopaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 przegląd się zbliża, na wizytę w ASO nie stać ale coś tam pokupilim: 1. Tarcze przód, tył 2. Klocki przód, tył 3. Tuleje przednich wahaczy 4. Dekielki do felg bo stare już szpecą 5. Filtr powietrza, oleju i kabinowy MANN 6. Olej Millers - było napisane na oleju XF to wziąłem, musi pasować do XFa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Się wiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nie wiem jak,ale nie widziałem wcześniej tej relacji... Nie no jak na niedzielne mycie,to bardzo ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaPb Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kamil i jest juz w sprzedazy ten preparat do skóry kierownicy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kamil i jest juz w sprzedazy ten preparat do skóry kierownicy ? Jest http://www.mastershine.pl/blink-fruit-i ... p-485.html U Nowickich również tylko nie wiem czy juz dodali na sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil83 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 mam pytane odnośne preparatu do skóry jaki to jest preparat dokładna nazwa z SNB chodzi mi o ten co czyściłeś skóre.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 kamil83, zerknij na ostatni post na poprzedniej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Post nad Tobą masz odpowiedź. Edit: Spóźniłem się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil83 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ten preparat to tylko do czyszczenia skory ? czy tez jako zabezpieczanie działa ? czytałem na forum jak regenerować skórę to w większości przypadków piszą aby farbować i lakierować . W twoim przypadku, widac to po zdjęciach że kierownica była trochę zniszczona , teraz jest odnowiona i wygląda jak nowa . Zrobłeś to tylko tym jednym preparatem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebba75 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ten preparat to tylko do czyszczenia skory ? czy tez jako zabezpieczanie działa ? Ten preparat to jedynie cleaner nie zawiera w sobie żadnych składników zabezpieczających Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi